O nás

Naší velkou předností je profesionalita, dlouholetá zkušenost a vyškolený tým pracovníků, proto námi pořádané akce jsou vždy zárukou kvalitní zábavy. Jistě budete spokojeni s vysokou úrovní zvukovou i vizuální a budete odcházet s mimořádným kulturním zážitkem. Zveme Vás do stylově zařízeného prostředí, které pro Vás bude jistě příjemným a atraktivním. Přijďte se k nám pobavit, jistě nabudete litovat času, který strávíte na našich akcích!

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

 

Sewak

Svých zákazníků si velmi vážíme a největším vyznamenáním pro nás je, když se k nám rádi vracejí.

Kořen stromu Salvadora Persica byl používán a ceněn jako nejlepší přírodní zubní kartáček již před 7000 lety starověkými Babyloňany a Egypťany.

Zpevňuje zuby a dásně, bělí zuby a osvěžuje dech – a to vše přírodním způsobem! O kořenu Salvadory bylo známo, že působí jako prevence vzniku zubního kazu, odstraňoval bolesti hlavy a dokonce bránil vývoji kazu již započatého. Dále měl posilovat paměť, napomáhat léčit nebo ulevit od bolesti hlavy a napomáhat zažívání. Tento kořen přirozeně obsahuje mnoho složek, které mají proti bakteriální účinek a aktivně působí proti bakteriím vyvolávajícím zubní kaz, které se nacházejí v dutině ústní.

Chemický rozbor Salvadora persica ukázal, že obsahuje trimetylamin, salvadorin, chloridy, fluoridy (ve velkém množství), silice, síru, vitamín C a malé množství taninu, saponinu, flavenoidů a sterolů.

      

Balení obsahuje jeden kořen, který je pro zachování maximální čerstvosti a účinku vakuován.

Návod k použití: Odřežte asi 0,5 cm horní část kořene a rozvolněte vlákna jako kartáček. Masírujte zuby a dásně jako s běžným zubním kartáčkem. Používejte po každém jídle, nebo kdykoliv podle potřeby.

Pro prodloužení životnosti SEWAKŮ je tradičně používán standardní postup: 

Po vyschnutí vložte roztřepenou část  sewaku do nádobky s čistou vodou. Nasaje vlhkost a aktivní látky se mohou efektivněji dostat do dutiny ústní a na ostatní místa jako jsou oči, žaludek, mozek,...atd. Již velmi roztřepený konec uřízněte a opět je po odstranění 0,5 mm pásku kůry připraven další nový kousek.

Navštivte nás na , . viz Kontakt.


navštivte

 

www.emulk.cz


Kontakt

Suliman


Anketa

Měli by jste zájem i o zubní pastu Siwak

Ano (152)
55%

Ne (125)
45%

Celkový počet hlasů: 277


Aktuality

04.09.2010 05:34

Napište nám!

Líbilo se Vám u nás, nebo máte naopak připomínky k našim službám? Neváhejte a napište nám. Vaše...

Celý článek

—————

04.09.2010 05:33

Vítejte na našem novém webu

Spustili jsme novou internetovou prezentaci, na které najdete kromě obvyklého výčtu služeb i...

Celý článek

—————