Last minute od 200 CK | Články o cestování - nový agregátor
Pro přidání inzerátu použijte heslo "nejsem spam" (bez mezer), omlouváme se za znepříjemnění, připravujeme lepší ochranu proti spamu.

Nejnovější


Egypt listopad hledám pohodovou parťačku na dovolenou

Dobrý den, hledám pohodovou parťačku na dovolenou v Egyptě termín 16.11.-23.11. hotel Bella Vista Hurghada. Je mi 61 let, jsem aktivní, do Egypta létám pravidelně. Nechci letět sama.Prosím pište SMS na telefon 773 023 991 nemohu v práci zvedat telefon. Hledám kamarádku na cestování, proto prosím muži nepište.Děkuji Halima

Pohlaví: žena

Věk: 61

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Hurghada

Období: 16.11.-23.11.2023

dovolená v Egyptě

Hledám parťačku na dovolenou v Egyptě s odletem z Ostravy.

Pohlaví: žena

Věk: 44

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt

Období: březen – květen

Egypt

Hledám na spolucestu nebo spolupobyt osobu(y) se smyslem pro humor a dobrou náladou. Nezáleží jestli muž nebo žena ani letopočet😊. Můžeme i jednolůžák, vše je na dohodě.

Pohlaví: muž

Věk: 45

Způsob cestování: Přes cestovku

spolucestující do Egypta

Hledám spolucestující do Egypta.Je mi 48let,kupuji přes CK na poslední chvíli.Mám typy na pěkné hotely s korálovými útesy na šnorchlování.Termín konec května až červen na cca 14dní.Nejlépe ženu,na věku nezáleží.

Pohlaví: žena

Věk: 48

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt

Období: květen-červen 2021

Egypt -duben- květen

Zdravím,
chtěl bych jet do Egypta na 14 dní v termínu od 13.4. do 13.5. a hledám nejraději spolucestujícího. Jsem 67 důchodce Praha- Rokycansko.
Pepa

Pohlaví: muž

Věk: 67

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt

Období: duben- květen

Hledám spolucestující

Ahoj, hledám spolucestující do Egypta v termínu 29.2.20-7.3.20. Michael

Pohlaví: muž

Věk: 48

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt

Období: únor, březen

hledám spolucestujícího Afrika

Zdravím, hledám kamaráda-kamarádku, která chce poznat Keňu, odřekl mi přítel, letenka je placená. Je to přes manžele-čechy, kteří v keni žijí. Hotel, 2-denní safari, výlety dle přání. Spíše poznávačka.

Pohlaví: žena

Věk: 53

Způsob cestování: Na vlastní pěst

Destinace: Keňa

Období: 11.1.-22.1.2020

Egypt-16.-24.11.2019-šnorchl

Ahoj, nechce někdo strávit týden v teplém akváriu Rudého moře sledováním podmořského života a zdravým plaváním?:))Nějaká klidná zátoka v Mars nebo Sharm,
Leona, 50let, díky za odpověď.

Pohlaví: žena

Věk: 50

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt

Období: 16.11.-24.11. 2019

Egypt listopad 2019

Ahoj, jedeme do Marsy (zatím je nás 5, věk 30-50) a rádi přibereme nějaké kamarády. Jsme šnorchlaři, potápěči (AOWD) i plážoví povaleči. Máme vybraný termín 10.-20.11.2019 za 15990,- (zahrnuje letenky z Prahy, transfery, ubytování ve dvoulůžk.pokoji a stravu all inclusive). Pro potápěče je u hotelu potápěčská základna. Hotel Jolie beach resort. Je možný i kratší týdenní termín (dva se musí vrátit dříve z důvodu dovolené). Ráda pošlu více informací na mejlík. Jsme pohodová skupinka.

Pohlaví: žena

Věk: 49

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt, Marsa Alam

Období: 10.-20.11.2019

Egypt(marsaalalm,Sharm El Sheikh)

Ahoj, hledám spolucestující na dovolenou do Egypta(Marsa Alam, Sharm el sheikh) v období červenec, srpen 2019 na cca 12 až 15 dní. Jezdívám na last minute. Je mi 47 let, jsem nekuřák.

Pohlaví: muž

Věk: 47

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt(Marsa Alam, Sharm el sheikh)

Období: červenec nebo srpen 2019

Zima 2020 v teple

Hledám spolucestujicí/ho na odpočinkovou dovolenu cca 8 týdnu (Thajsko, Vietnam, Bali, Filipíny).
Výběr destinací po vzájemné domluvě.

Pohlaví: muž

Věk: 62

Způsob cestování: Na vlastní pěst

Destinace: Thajsko, Vietnam, Bali, Filipíny).

Období: leden-březen 2020

IZREAEL

Zdravím, hledám spolucestujícího na poznávačku do Izraele , jsem SŠ , nekonfkliktní, společenský a velmi tolerantní, zajímám se o památky a historii z tohoto důvodu bych rád navštívil tuto zemi. Můžete mě kontaktovat, určitě se domluvíme.Budu rád za každou odpověd´.

Pohlaví: muž

Věk: 56

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Izreal

Období: dle domluvy

Zima 2020

Na leden, únor 2020 plánují cestu do Thajska, Singapuru, Bali na cca 6-7 týdnů. Přidá se někdo třeba i na kus cesty? Nejedu tam poprvé. Jsem v důchodu, 60+.

Pohlaví: žena

Věk: 65

Způsob cestování: Na vlastní pěst

Destinace: Asie

Období: Zima 2020

Do Edinburghu

simča
Hledám partaka asi na 5dní do Edinburghu bez ck v dubnu květnu. Památky, příroda na pohodu. 50 letá z Prahy email s.bimova@seznam.cz

Pohlaví: žena

Věk: 50

Způsob cestování: Na vlastní pěst

Destinace: skotsko

Období: duben, květen

Nepál r. 2019

Moc zdravím. Hledám parťáka, parťačku do Nepálu a to konkrétně do Káthmándú a pak na trek do Základního tábora Everestu. Nejsem cestovka a nechci s cestovkou z ČR. Je mi jedno jakého jste věku a kde bydlíte. Důležitá je pro mě dobrá nálada, nadšení pro daná místa a chuť vyrazit. Mám několika leté zkušenosti s cestováním mimo Evropu a lidmi z internetu. Co bychom navštívili: Káthmándú (několik památek přímo v Káthándú + nákup surovin + potřebných věcí na trek), Lukla (let letadlem do Lukli), Namche Bazar, Tengboche (+nejvýz.budh.klášter), Dingboche, Chhukung Ri, Lobuche, Kongma La, Gorak Shep, Kala Patthar, Dzongla, Gokyo, Gokyo jezera, Renjo La, Marlung. Prosím pište na e-mail: L.K.B.K@seznam.cz Přeji Krásný den.

Pohlaví: žena

Věk: 32

Způsob cestování: Na vlastní pěst

Destinace: Nepál

Období: listopad

Tádž Mahal (v Indii) + Vietnam…..

Moc zdravím. Hledám parťáka nebo parťačku na tento plán: Indie + Vietnam. Je mi jedno jest-li muž nebo žena a jaký věk / odkud jste. Důležitá je pro mě pohodová atmosféra a kamarádského člověka sebou s kým si dobře pokecám a zároveň užiji/zasdílíme zážitky s toho co uvidíme. Co uvidíme: Tádž Mahal, další zajímavé památky v Agře i Dilí, Hanoi, vodopády Ban Gioc, město Ha Long, vyhlídku v Ha Long a to Nui Bai Tho, Bo Hon Island, Cat ba Island, Cat ba national park, Lan Ha Bay. Nejsem cestovka, plán není s cestovkou (baví mě potřebné najít). Mám bohaté zkušenosti s obdobnými cestami mimo Evropu, spolucestujícími z internetu a vždy hezky užili (akorát ne všichni mají čas nebo chtějí vidět stejný místa). Nerada bych vyrazila sama, ráda bych někoho k sobě. Termín únor nebo březen (termínově se můžu přizpůsobit). Výpočet na 15 – 16.dnů. Prosím, aby mi psali jen vážný zájemci. Můžete psát na e-mail: L.K.B.K@seznam.cz Nutné se osobně setkat (vždy na půl cesty), pokud žijete v zahraničí je možné si zavolat přes Skype. Prosím pište co nejdřív. Následně po schůzce (osobní, telefonické přes Skype), kupujeme letenky a zařizujeme víza apod. Mám zpracované další informace. Další info v případě, že máte skutečně zájem tj. veliký zájem jsem ochotná poslat do e-mailu. Budu moc ráda, když se mi ozvete a těším se na setkání a společnou cestu/zážiky (je mi jedno jest-li již máte za sebou nějakou cestu/cestování nebo ne (vítám k sobě každého)). Mějte krásný den.

Pohlaví: žena

Věk: 31

Způsob cestování: Na vlastní pěst

Destinace: Indie, Vietnam

Období: únor nebo březen (či část a část měsíce)

Itálie či Řecko září 2019

Hledám v předstihu spolucestující (která se potýká se stejným problémem jako já, totiž že samotná by musela platit vysoký příplatek za neobsazené lůžko) na dovolenou v září 2019 s cestovkou Alexandria. Věk tedy není vůbec rozhodující. Mám zájem o následující destinace: Itálie – Ischia – Forio (hotel La Scogliera nebo Zaro; letecky, 7 nocí, polopenze, cena cca 17 tisíc) nebo Řecko – Rhodos – Lindos (hotel Lindos White; letecky, 7 nocí, all inclusive, cena cca 15 tisíc). Více informací viz katalog zájezdů Alexandria. Jsem přístupna i jinému srovnatelnému návrhu, pokud bude podložen dobrými zkušenostmi . Koneckonců máme dostatek času navázat kontakt a společně najít řešení, které by uspokojilo obě strany, a již nyní se těším na prázdninové dobrodružství.

Pohlaví: žena

Věk: 59

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Itálie, Řecko

Období: září 2019

Jarmila Kozáková |
| V Spolucestování | 1 komentář »

Egypt 15-22.12.2018

Dobrý den, ahoj. Nepřidal by se někdo v prosinci na dovolenou, Egypt na týden? Žádné orgie, to v žádném případě, jen prostě nechci na dvoulůžáku chlapa. Odlet z Prahy, allin, lepší hotel, cena 13tis cca, vše postupně upřesním, zařídím.

Pohlaví: muž

Věk: 48

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt

Období: 15.12. – 22.12. 2018

Mexiko,Guatemala, Belize 5/2019

Hledám spolucestující na 15ti denní cestu v termímu 25.5.-9.6.2019. Jedná se o kombinaci poznávací dovolené a potom cca 6 dnů odpočinek u moře. Poznávačku zajišťuje Čech, žijící v Mexiku, který tam má cestovní agenturu. Potřebuji dát dohromady skupinu asi 8 lidí, aby to vyšlu cenově příznivě. V případě zájmu pošlu podrobný rozvrh. Pokud máte zájem,pište na e-mail : ryparova@quick.cz

Pohlaví: žena

Věk: 53

Způsob cestování: Na vlastní pěst

Destinace: Mexiko

Období: 5/2019

HONDURAS září 2018

Ahooj, s přítelem se snažíme složit partu lidí, která by s nami jela do Hondurasu. Přítel z Hondurasu pochází, takže co se týče jazykové bariéry nebo nějakých dalších věcí, je o vse postaráno. Radi bychom si pronajali minibus, který při vice lidech vyjde hodně levne. S partou lidi jsme už byli minulý rok, tak můžeme více informací napsat do mailu. Na věku, ani pohlaví nám vůbec NEZÁLEŽÍ. :-)

Pohlaví: žena

Věk: 22

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Honduras – karibik

Období: Září

Zajímavé stránky a partneři

Průvodci

Odjinud