Last minute od 200 CK | Články o cestování - nový agregátor
Pro přidání inzerátu použijte heslo "nejsem spam" (bez mezer), omlouváme se za znepříjemnění, připravujeme lepší ochranu proti spamu.

Nejnovější


NORSKO JARNÍ LOFOTY

2 VOLNÁ MÍSTA! LOFOTY!
Ahojte, je tu někdo, kdo by se chtěl přidat k mému pohodovému 12 dennímu výletu do Norska za Severní polární kruh a užít si jarní čarokrásné ostrovy Lofoty?
Termín: UŽ TEĎ V SOBOTU 13. 4. až 25. 4.´24 🙂
Nadupaný itinerář, moc hezké ubytko, pohodlné auto, cenově to se vším vychází opravdu velmi dobře (jen 28.500 Kč), a navíc je to letecky z Prahy! (y) 🙂
KDYŽTAK VÍCE INFORMACÍ K VÝLETU VÁM RÁD POŠLU DO SZ NEBO SE JE TAKÉ DOZVÍTE NA MÉM FB PROFILU :-)
P.S. a možná ještě spatříme i polární záři!

Pohlaví: muž

Věk: 46

Způsob cestování: Na vlastní pěst

Destinace: NORSKO LOFOTY

Období: JARO

Dušan Navrátil | | V Spolucestování | Bez komentářů »

Egypt listopad hledám pohodovou parťačku na dovolenou

Dobrý den, hledám pohodovou parťačku na dovolenou v Egyptě termín 16.11.-23.11. hotel Bella Vista Hurghada. Je mi 61 let, jsem aktivní, do Egypta létám pravidelně. Nechci letět sama.Prosím pište SMS na telefon 773 023 991 nemohu v práci zvedat telefon. Hledám kamarádku na cestování, proto prosím muži nepište.Děkuji Halima

Pohlaví: žena

Věk: 61

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Hurghada

Období: 16.11.-23.11.2023

dovolená v Egyptě

Hledám parťačku na dovolenou v Egyptě s odletem z Ostravy.

Pohlaví: žena

Věk: 44

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt

Období: březen – květen

Egypt

Hledám na spolucestu nebo spolupobyt osobu(y) se smyslem pro humor a dobrou náladou. Nezáleží jestli muž nebo žena ani letopočet😊. Můžeme i jednolůžák, vše je na dohodě.

Pohlaví: muž

Věk: 45

Způsob cestování: Přes cestovku

spolucestující do Egypta

Hledám spolucestující do Egypta.Je mi 48let,kupuji přes CK na poslední chvíli.Mám typy na pěkné hotely s korálovými útesy na šnorchlování.Termín konec května až červen na cca 14dní.Nejlépe ženu,na věku nezáleží.

Pohlaví: žena

Věk: 48

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt

Období: květen-červen 2021

Egypt -duben- květen

Zdravím,
chtěl bych jet do Egypta na 14 dní v termínu od 13.4. do 13.5. a hledám nejraději spolucestujícího. Jsem 67 důchodce Praha- Rokycansko.
Pepa

Pohlaví: muž

Věk: 67

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt

Období: duben- květen

Hledám spolucestující

Ahoj, hledám spolucestující do Egypta v termínu 29.2.20-7.3.20. Michael

Pohlaví: muž

Věk: 48

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt

Období: únor, březen

hledám spolucestujícího Afrika

Zdravím, hledám kamaráda-kamarádku, která chce poznat Keňu, odřekl mi přítel, letenka je placená. Je to přes manžele-čechy, kteří v keni žijí. Hotel, 2-denní safari, výlety dle přání. Spíše poznávačka.

Pohlaví: žena

Věk: 53

Způsob cestování: Na vlastní pěst

Destinace: Keňa

Období: 11.1.-22.1.2020

Egypt-16.-24.11.2019-šnorchl

Ahoj, nechce někdo strávit týden v teplém akváriu Rudého moře sledováním podmořského života a zdravým plaváním?:))Nějaká klidná zátoka v Mars nebo Sharm,
Leona, 50let, díky za odpověď.

Pohlaví: žena

Věk: 50

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt

Období: 16.11.-24.11. 2019

Egypt listopad 2019

Ahoj, jedeme do Marsy (zatím je nás 5, věk 30-50) a rádi přibereme nějaké kamarády. Jsme šnorchlaři, potápěči (AOWD) i plážoví povaleči. Máme vybraný termín 10.-20.11.2019 za 15990,- (zahrnuje letenky z Prahy, transfery, ubytování ve dvoulůžk.pokoji a stravu all inclusive). Pro potápěče je u hotelu potápěčská základna. Hotel Jolie beach resort. Je možný i kratší týdenní termín (dva se musí vrátit dříve z důvodu dovolené). Ráda pošlu více informací na mejlík. Jsme pohodová skupinka.

Pohlaví: žena

Věk: 49

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt, Marsa Alam

Období: 10.-20.11.2019

Egypt(marsaalalm,Sharm El Sheikh)

Ahoj, hledám spolucestující na dovolenou do Egypta(Marsa Alam, Sharm el sheikh) v období červenec, srpen 2019 na cca 12 až 15 dní. Jezdívám na last minute. Je mi 47 let, jsem nekuřák.

Pohlaví: muž

Věk: 47

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt(Marsa Alam, Sharm el sheikh)

Období: červenec nebo srpen 2019

Zima 2020 v teple

Hledám spolucestujicí/ho na odpočinkovou dovolenu cca 8 týdnu (Thajsko, Vietnam, Bali, Filipíny).
Výběr destinací po vzájemné domluvě.

Pohlaví: muž

Věk: 62

Způsob cestování: Na vlastní pěst

Destinace: Thajsko, Vietnam, Bali, Filipíny).

Období: leden-březen 2020

IZREAEL

Zdravím, hledám spolucestujícího na poznávačku do Izraele , jsem SŠ , nekonfkliktní, společenský a velmi tolerantní, zajímám se o památky a historii z tohoto důvodu bych rád navštívil tuto zemi. Můžete mě kontaktovat, určitě se domluvíme.Budu rád za každou odpověd´.

Pohlaví: muž

Věk: 56

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Izreal

Období: dle domluvy

Zima 2020

Na leden, únor 2020 plánují cestu do Thajska, Singapuru, Bali na cca 6-7 týdnů. Přidá se někdo třeba i na kus cesty? Nejedu tam poprvé. Jsem v důchodu, 60+.

Pohlaví: žena

Věk: 65

Způsob cestování: Na vlastní pěst

Destinace: Asie

Období: Zima 2020

Do Edinburghu

simča
Hledám partaka asi na 5dní do Edinburghu bez ck v dubnu květnu. Památky, příroda na pohodu. 50 letá z Prahy email s.bimova@seznam.cz

Pohlaví: žena

Věk: 50

Způsob cestování: Na vlastní pěst

Destinace: skotsko

Období: duben, květen

Nepál r. 2019

Moc zdravím. Hledám parťáka, parťačku do Nepálu a to konkrétně do Káthmándú a pak na trek do Základního tábora Everestu. Nejsem cestovka a nechci s cestovkou z ČR. Je mi jedno jakého jste věku a kde bydlíte. Důležitá je pro mě dobrá nálada, nadšení pro daná místa a chuť vyrazit. Mám několika leté zkušenosti s cestováním mimo Evropu a lidmi z internetu. Co bychom navštívili: Káthmándú (několik památek přímo v Káthándú + nákup surovin + potřebných věcí na trek), Lukla (let letadlem do Lukli), Namche Bazar, Tengboche (+nejvýz.budh.klášter), Dingboche, Chhukung Ri, Lobuche, Kongma La, Gorak Shep, Kala Patthar, Dzongla, Gokyo, Gokyo jezera, Renjo La, Marlung. Prosím pište na e-mail: L.K.B.K@seznam.cz Přeji Krásný den.

Pohlaví: žena

Věk: 32

Způsob cestování: Na vlastní pěst

Destinace: Nepál

Období: listopad

Tádž Mahal (v Indii) + Vietnam…..

Moc zdravím. Hledám parťáka nebo parťačku na tento plán: Indie + Vietnam. Je mi jedno jest-li muž nebo žena a jaký věk / odkud jste. Důležitá je pro mě pohodová atmosféra a kamarádského člověka sebou s kým si dobře pokecám a zároveň užiji/zasdílíme zážitky s toho co uvidíme. Co uvidíme: Tádž Mahal, další zajímavé památky v Agře i Dilí, Hanoi, vodopády Ban Gioc, město Ha Long, vyhlídku v Ha Long a to Nui Bai Tho, Bo Hon Island, Cat ba Island, Cat ba national park, Lan Ha Bay. Nejsem cestovka, plán není s cestovkou (baví mě potřebné najít). Mám bohaté zkušenosti s obdobnými cestami mimo Evropu, spolucestujícími z internetu a vždy hezky užili (akorát ne všichni mají čas nebo chtějí vidět stejný místa). Nerada bych vyrazila sama, ráda bych někoho k sobě. Termín únor nebo březen (termínově se můžu přizpůsobit). Výpočet na 15 – 16.dnů. Prosím, aby mi psali jen vážný zájemci. Můžete psát na e-mail: L.K.B.K@seznam.cz Nutné se osobně setkat (vždy na půl cesty), pokud žijete v zahraničí je možné si zavolat přes Skype. Prosím pište co nejdřív. Následně po schůzce (osobní, telefonické přes Skype), kupujeme letenky a zařizujeme víza apod. Mám zpracované další informace. Další info v případě, že máte skutečně zájem tj. veliký zájem jsem ochotná poslat do e-mailu. Budu moc ráda, když se mi ozvete a těším se na setkání a společnou cestu/zážiky (je mi jedno jest-li již máte za sebou nějakou cestu/cestování nebo ne (vítám k sobě každého)). Mějte krásný den.

Pohlaví: žena

Věk: 31

Způsob cestování: Na vlastní pěst

Destinace: Indie, Vietnam

Období: únor nebo březen (či část a část měsíce)

Itálie či Řecko září 2019

Hledám v předstihu spolucestující (která se potýká se stejným problémem jako já, totiž že samotná by musela platit vysoký příplatek za neobsazené lůžko) na dovolenou v září 2019 s cestovkou Alexandria. Věk tedy není vůbec rozhodující. Mám zájem o následující destinace: Itálie – Ischia – Forio (hotel La Scogliera nebo Zaro; letecky, 7 nocí, polopenze, cena cca 17 tisíc) nebo Řecko – Rhodos – Lindos (hotel Lindos White; letecky, 7 nocí, all inclusive, cena cca 15 tisíc). Více informací viz katalog zájezdů Alexandria. Jsem přístupna i jinému srovnatelnému návrhu, pokud bude podložen dobrými zkušenostmi . Koneckonců máme dostatek času navázat kontakt a společně najít řešení, které by uspokojilo obě strany, a již nyní se těším na prázdninové dobrodružství.

Pohlaví: žena

Věk: 59

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Itálie, Řecko

Období: září 2019

Jarmila Kozáková |
| V Spolucestování | 1 komentář »

Egypt 15-22.12.2018

Dobrý den, ahoj. Nepřidal by se někdo v prosinci na dovolenou, Egypt na týden? Žádné orgie, to v žádném případě, jen prostě nechci na dvoulůžáku chlapa. Odlet z Prahy, allin, lepší hotel, cena 13tis cca, vše postupně upřesním, zařídím.

Pohlaví: muž

Věk: 48

Způsob cestování: Přes cestovku

Destinace: Egypt

Období: 15.12. – 22.12. 2018

Mexiko,Guatemala, Belize 5/2019

Hledám spolucestující na 15ti denní cestu v termímu 25.5.-9.6.2019. Jedná se o kombinaci poznávací dovolené a potom cca 6 dnů odpočinek u moře. Poznávačku zajišťuje Čech, žijící v Mexiku, který tam má cestovní agenturu. Potřebuji dát dohromady skupinu asi 8 lidí, aby to vyšlu cenově příznivě. V případě zájmu pošlu podrobný rozvrh. Pokud máte zájem,pište na e-mail : ryparova@quick.cz

Pohlaví: žena

Věk: 53

Způsob cestování: Na vlastní pěst

Destinace: Mexiko

Období: 5/2019

Zajímavé stránky a partneři

Průvodci

Odjinud