neděle 15. dubna 2012

Liga mistrů : 17.4. semifinále Bayern Mnichov : Real Madrid

Již v úterý 17.dubna se utkají na stadionu v Mnichově Bayern Mnichov s Real Madridem v prvním semifinálovém zápasu Ligy mistrů. Odvetný zápas v Madridu se hraje 25.dubna. Na stadionu v Mnichově, kde se bude hrát i finále Ligy mistrů 19.května. Fotbalové sázení


Sara Erraniová ovládla nejen dvouhru, ale i čtyřhru

Sára Erraniová získala titul v Barceloně ve dvouhře, ovládla však se svou partnerkou Robertou Vinciovou i čtyřhru, kde získaly deblový titul, když zdolaly krajanky Francescu Schiavoneovou a Flavii Pennettaovou v setech 6:0 a 6:2. Sára Erraniová bude v duelech Fed Cupu nejtěžší italskou soupeřkou pro české tenistky.

GL : Jablonec prohrál s Duklou 0:2

Jablonec opět prohrál i na domácímtrávníku. David Lafata nejlepší střelec nedal gól z penalty. Oba góly Dukly vstřelil Pázler, bývalý Slávista. Jablonec prohrál 0:2 a klesl již na osmé místov tabulce Gambrinus ligy, zatímco Dukla je na čtvrtém místě, avšak divoký zápas mezi pátou Příbramí a Olomoucí se hraje.


Caroline Wozniacká v Kodani nevyhrála

Na turnaji v Kodani chtěla získat hattrick. Předloni zdolala ve finále Kláru Zakopalovou, vloni Lucii Šafářovou. Letos však na Němku Angelique Kerberovou nestačila, podlehla ji ve finále v setech dvakrát 4:6 a Angelique Kerberová si odváží svůj letošní druhý titul a blíží se k TOP desítce v žebříčku WTA.

Sara Erraniová vyhrála turnaj v Barceloně

Italská tenistka Sara Erraniová vyhrála turnaj WTA v Barceloně. Získala svůj čtvrtý titul v pořadí a ve finále porazila Slovenku Dominiku Cibulkovou v setech 6:2 a 6:2, celý turnaj beze ztráty setu. Sara Erraniová poskočí i v žebříčku WTA z 33.pozice do první třicítky. Nyní bude ještě hrát finálový duel s Robertou Vinciovou ve čtyřhře turnaje proti krajankám Francesce Schiavoneové a Flavii Pennettaové.

VC Bahrajnu by měla odstartovat za týden

Velká cena Brahrajnu na okruhu Sakhir by se měla jet již příští neděli 22.dubna. Potrvdily to místní bahrajnské zdroje sunnitské vlády bossovi Erniemu Ecclestonovi. V loňském roce se musela VC Bahrajnu pro nepokoje zrušit. VC Bahrajnu se jezdí již od roku 2004 a vloni byla poprvé zrušena. 22.dubna VC Bahrajnu. Sázky online

John Isner v Houstonu ve finále proti Juanu Monacovi

John Isner v Houstonu ve finále proti Juan Monacovi, argentinské dvojce. Joun Isner napomohl k výhře Američanů v Davis Cupu nad Francouzi a nyní na turnaji v Houstonu se probojoval do finále na antuce, kde se utká s Juanem Monacem. John Isner těsněza Mardy Fishem je již v první desítce v žebříčku ATP jako desátý.

Nico Rosberg prokázal talent a vyhrál

Pětadvacetiletý Nico Rosberg , syn Kekeho Rosberga - bývalého závodníka, předvedl svůj talent, který byl obdivován již v juniorských soutěžích. Stáj Mercedes má důvod slavit. Nico Rosberg premiérově vyhrál . VC Číny na okruhu v Šanghaji má nového vítěze Nica Rosberga ze stáje Mercedes, kterému to přál i jeho kolega a sedminásobný mistr světa Michael Schumacher.

Sara Erraniová ve finále v Barceloně proti Cibulkové

Italka Sara Erraniová , členka italského fedcupového týmu, se utká ve finále na turnaji v Barceloně se Slovenkou Dominikou Cibulkovou. Hraje i ve finále čtyřhry, kde se v duu s Robertou Vinciovou utkají s krajankami Francescou Schiavoneovou a Flavií Pennattaovou. Dnes odpoledne v Barceloně.

Gambrinus liga : nedělní zápasy

15.dubna se v 25.kole Gambrinus ligy odehrají čtyři zápasy: Jablonec bude hrát doma s Duklou, Bohemians vEdenu s Mladou Boleslaví, Žižkov s mistrovskou Plzní a Olomouc s Příbramí, která poskočila již na páté místo v tabulce Gambrinus ligy. První zápas od 15:00 hodin v Jablonci, ostatní od 17:00 hodin.

Vyhraje ve finálovém souboji Kerberová s Wozniackou?

Němka Angelique Kerberová od počátku roku poskočila z 32.pozice žebříčku WTA už na 15.místo v žebříčku WTA. Dnes bude hrát odpoledne v Kodani finálový duel turnaje v Kodani s bývalou světovou jedničkou Caroline Wozniackou, která vloni triumfovala a porazila ve finále Lucii Šafářovou. Sázky na tenis

Nico Rosberg první triumf na VC Číny v Šanghaji

Německý pilot Nico Rosberg ze stáje Mercedesu ve svém 111.závodu Velké ceny Formule 1 v Číně v Šanghaji triumfoval a to porpvé ve své kariéře. Teprve dvacetipětiletý pilot stáje Mercedes udělal vedení stáje ohromnou radost. Michael Schumacher musel bohužel v 13.kole odstoupit pro technickou závadu. Druhý a třetí piloti stáje McLarenu Jenson Button a Lewis Hamilton.

Sparta jen remíza s Teplicemi 2:2

Jen díky bojovnému Leonardu Kweuke Sparta remizoval s Teplicemi 2:2. Jakoby by byla Letná zakletá, že zápasy na domácím trávníku Sparty se ji nevedou. Teplice měly přesilu a teprve v 79.minutě dal první gól leonard Kweuke a stejně tak vyrovnávací gól v 82.minutě na 2:2. Sparta vede tabulku jen s dvoubodovým náskokem před Libercem a Liberec hraje v Ostravě v pondělí 16.dubna.

Finálová série play-off: Kometa Brno : Pardubice 2:2

Ve třetím finálovém zápasu Kometa Brno vyhrála 2:1 a takový byl i stav finálové série, avšak ve čtvrtémfinálovém zápasu Východočeši z Pardubic vyrovnali, neboť zápas vyhráli v samostatném nájezdu 2:1 a tak celkově je finálová série vyrovnaná 2:2. 5.finálový zápas se hraje 17.dubna v Pardubicích od 17:40 hodin.


pátek 13. dubna 2012

Gambrinus liga : dnes Budějovice: Slavia

Dnes se v páteční předehrávce 25.kola Gambrinus ligy utká fotbalový klub SK Dynamo České Budějovice, jehož majitelem je Karel Poborský, se Slavií. Budějovice by potřebovaly bodovat, ale Slavia po vyhraném zápasu v minulém kole se Žižkovem bude chtít pokračovat. Zápas České Budějovice : Slavia dnes od 20:15 hodin. Sázky na fotbal


Jakub Voráček dal rozhodující gól v play-off NHL

Jágrova Philadelphia vyhrála v prodloužení nad Pittsburhem na jejich ledu. Jaromír Jágr asistoval u třetího gólu. Rozhodující gól v prodloužení dal Jakub Voráček a Philadelphia v 1.kole play-off Východní konference NHL vyhrála 3:4 v prodloužení. Stav série : 0:1 pro Philadelphii.


VC Číny dnes startuje tréninky na okruhu v Šanghaji

V pořadí třetí Velká cena světového šampionátu Formule 1 startuje dnes v Číně na okruhu v Šanghaji. V loňském roce vyhrál v Šanghaji Lewis Hamilton a druhý a třetí byli Sebastian Vettel a Mark Webber oba ze stáje Red Bullu. Letos se daří daleko více McLarenu. Lewis Hamilton oba závody skončil jako třetí a Jenson Button úvodní VC v Austrálii vyhrál. Dnes startují tréninková kola.

Bitva finálové série v Brně : Kometa Brno : Pardubice

Bitva finálové sérieplay-off hokejové Extraligy se přesunula do Brna. Stav série je vyrovnaný na 1:1. První zápas zahrály lépe Pardubice, ve druhém byla excelentní Kometa Brno. Dnes 3.finálový zápas a zítra 4.finálový zápas. Oba na brněnském ledu od 18.10 hodin na ČT 4 v přímém přenosu.

čtvrtek 12. dubna 2012

Andrea Hlaváčková premiérově členkou fedcupového týmu

Andrea Hlaváčková je poprvé členkou fedcupového týmu. Nyní nebude komentovat Fed Cup ze studia na Kavčích horách, ale bude oporou týmu. Po letošním titulu v deblu spolu s Lucií Hradeckou v Aucklandu a Memphisu, loňském vítězství ve čtyřhře na French Open, se kapitán Petr Pála rozhodl dobře. Andrea Hlaváčková patří mezi bojovnice a skvělé tenistky a premiérově budou součástí týmu na Fed Cupu v Ostravě.

Ondřej Pavelec se také nezúčastní MS ve Švédsku a Finsku

Ani slavný gólman české reprezentace Ondřej Pavelec se nezúčastní Mistrovství světa ve Švédsku a Finsku. Hokejový klub Winnnipegu si nepřeje , aby po náročné hokejové sézoně se vyčerpávala účastí na MS. Vzhledem k tomu, že Ondřeji Pavelcovi končí smlouva a chce ji s klubem Winnipegu prodloužit, hodlá jejich požadavek dodržet a MS se nezúčastní. Sázky na lední hokej