Stříbrné náušnice

Rádce při koupi stříbrných náušnic

 

 Vítejte na stránkách, kde se zabýváme nákupem náušnic, a to hlavně stříbrných. Jak asi všichni víte, náušnice jsou ozdoby našich uší už mnoho let. Nosí je muži i ženy bez rozdílů. Náušice se vyrábějí z různých materiálů z nichž nejznámější jsou zlato, ocel, platina, plast ale nejrozšířenější jsou stříbrné náušnice

Náušnice se vyrábějí mnoha druhy a jsou to visací, kruhy a klipsové náušnice. Visací náušnice se provléknou uchem jejím zúženým koncem a musí se zajistit speciální koncovkou. Kruhy jsou náušnice podobné visacím, avšak po provléknutí dírou v uchu se spojí s druhým koncem náušnice. Klipsové se pak zajistí přickavknutím klipsu na ucho.

Máme mnoho možností, kde nakoupit tyto náušnice a to jak na internetu v různých internetových prodejnách zabývajících se prodejem šperků, tak v kamenných prodejnách, zlatnictvích, ale i na trzích. Trhy jsou částí obchodu s náušnicemi, kde si musíme dát pozor na pravost náušnic. 

Náušnice jsou velmi často doplňovány různými kameny, drahokamy ale i polodrahokamy. Může se pak jednat i o docela drahou záležitost.