Jak ještě zrychlit načítání webu

Středa, 10. Únor 2016

Dnešní článek budu věnovat mému oblíbenému tématu – zrychlování stránek. Konkrétně vám povím o tom, jak jsem zrychloval načítání tohoto blogu. Můžete se tak v mnohém inspirovat. [pokračovat...]

{ Komentáře jsou v tomto článku uzavřeny }

Blokování reklam.

Kolik lidí blokuje webové reklamy

Sobota, 16. Leden 2016

Je obecně známo, že někteří lidé ve svých prohlížečích blokují reklamy. Kolik takových lidí ovšem je? Je to každý pátý? Každý desátý? Já si to tady na svém blogu změřil a možná budete překvapeni.

Přečtěte si celý článek →
Sluchátka RHA MA350.

RHA MA350: příšerná sluchátka

Úterý, 12. Leden 2016

Špuntová sluchátka kolem tisíce korun je velmi oblíbená kategorie s ohromnou konkurencí. Sluchátka RHA MA350 jsou dle zahraničních recenzí opravdu dobrá. Pojďme se na ně tedy podívat blíže.

Přečtěte si celý článek →
Hudební alba.

5 nejlepších hudebních alb vůbec

Sobota, 26. Prosinec 2015

Ve svém telefonu mám desítky hudebních alb, ale jen zlomek z nich mi přirostlo k srdci. Jen některá se dají poslouchat i dlouhá léta. A právě o ty se s vámi v posledním článku tohoto roku podělím.

Přečtěte si celý článek →
Audio-Technica ATH-M40x.

Recenze Audio-Technica ATH-M40x

Pondělí, 21. Prosinec 2015

M40x jsou profesionální monitorovací sluchátka. Určená pro lidi, kteří vyžadují ničím nedokreslený zážitek a neuvěřitelně přesný zvuk. Jak se liší od svého bratříčka M50x? A jaká nakonec jsou?

Přečtěte si celý článek →
Samsung Galaxy A5.

První dojmy ze Samsungu Galaxy A5

Čtvrtek, 17. Prosinec 2015

Již 20 dní vlastním telefon Samsung Galaxy A5, a protože mne mile překvapil, rozhodl jsem se vám přinést mé první dojmy z jeho používání. Pojďme se na toho kovového krasavce tedy podívat.

Přečtěte si celý článek →

Tato stránka již není udržována. Děkuji za pochopení.