https://uklid.on-line-obchod.cz/templates/siteground-j15-76/images/header_img.jpg

Luxusní a ekologická drogerie, přímo od výrobce

Čistící a úklidové prostředky a jiná drogerie.

 

Vítáme vás na webu úklid.on-line-obchod.cz věnovaný úklidu a úklidovým prostředkům a drogerii. Najdete tu zajímavé informace o uklízení, čištění, mytí a praní. Dovíte se například informace o avivážích. Uklízení a čištění může být nejen snadné a účinné, ale i velmi šetrné ke zdraví uživatele a k životnímu prostředí. Existují i ekologické prostředky které jsou z převážné většiny biologicky rozložitelné. Poznejte speciální drogerii pro úklid různých typů povrchů a materiálů.

 

 

Poznejte ekologicky nezávadné speciální prací prostředky a mycí prostředky pro domácnost i profesionály. Účinná drogerie prací prášky a aviváže značky mohou být šetrné k zdraví i k pračkám. Poznejte speciální dětské prací prášky pro praní dětského prádla, které nedráždí pokožku.

 

Čistící prostředky a další drogerie můžete mít i velmi příznivé ceny, možnost využití náhradního plnění, záruka kvality. Najdete tu informace o prostředcích na podlahu, prostředcích na silně znečištěné plochy, prostředky na koberce, prostředky na okna, prostředky na WC a koupelny , prostředky do myček nádobí, prostředky do kuchyně, prostředky na nábytek, chrom a nerez, atd.

 

Jednotlivé receptury jsou přizpůsobeny specifickým materiálům a podmínkám. Univerzální úklidové a čistící prostředky jsou často pro splnění konkrétních úkolů nedostačující.

 

Špína a nepořádek je nepřítel všech co se starají o úklid. Nemusí se jednat jen o nečistoty, ale jde i o různé bakterie a plísně, které mohou ohrozit vaše zdraví. Záleží pak na druhu skvrny a jejímu výskytu. Nezapomínejte na ochranu přírody a zdraví.

 


Co z drogerie zvolit.

 

Okna a skleněné výplně, jsou místa, kde jsou jakékoliv čmouhy velmi nepříjemné. Mycí prostředky jsou obvykle ve specifických obalech s našroubovaný rozprašovač. Většinou také obsahují alkohol, jenž usnadňuje čistění.

Prach působí problémy hlavně na nábytku. Prostředky na čištění nábytku jsou vyrobeny tak, aby ho i ošetřovaly.Mohou obsahovat ošetřující látky, např. včelí vosk a dodávají nábytku lesk.

Koupelna a kuchyň. Špína v koupelně či připečené jídlo na sporáku, s tím vším si poradí například čistící písek.

WC je další věčně čištěné místo. Drogerie na čištění tohoto místa se vyrábí s rozmanitých vůních, aby se předešlo nepříjemnému zápachu. Nejčastěji se používají tekuté prostředky, které se dostanou všude a všechno vyčistí.

K mytí nádobí v rukou se používají tekuté gely či balzámy. Vyrábí se v různých vůních, které přebíjejí pach zbytků jídla. Prostředky jsou silně odmašťovací.

Při mytí nádobí v myčce  se střídá spousta prostředků, které musí zaručit skvělou čistotu a lesk. Čistící prostředky a drogerie do myčky jsou obvykle ve formě tablet či prášku. Je také nutná speciální sůl, která změkčí vodu v myčce. používá se i oplachovač, aby na nádobí nebyly skvrny po kapkách vody. Je dobré občas použít i čistič myčky.

 

Pracích prášků existuje mnoho druhů, od prášků pouze na bíle prádlo až po barevné. Prášky na bílé prádlo obsahují bělidlo, na barevné zase látky, které pečují o barvy. Dál můžeme sehnat speciální prací prostředky například na jemné prádlo, záclony, atd.

Aviváže jsou prostředky, které zajistí hebkost a vůni prádla.

Poznejte vysoce účinné čistící prostředky s dezinfekčním bělícím účinkem. Prostředky na vodní kámen, čištění odpadu v koupelně, které zničí .organické materiály, jenž jsou hlavní příčinou ucpání odtoků van, sprchových koutů či umyvadel.

 

Joomla SEF URLs by Artio