Provádíme pozáruční servis notebooků, stolních počítačů a laptopů Praha.

  • Opravy telefonů Praha
  • Opravy počítačů Praha
  • Obchod náhradních dílů. Počítač, notebook, tablet, telefon.

Opravy Praha Servis.

Opravujeme úplně všechno! Opravy notebooků, telefonů, tabletů, domácích spotřebičů, a tak dále.

Opravy notebooků Praha

Opravy počítačů a notebooků v Praze

Naše servisní centrum pro opravy notebooků a počítačů v Praze opraví jakýkoliv druh poruchy vašeho zařízení. Odborníci z centra zcela zdarma vám pomohou s diagnostikou vašeho notebook a okamžitě řeknou náklady a čas opravy. Díky své velké zkušenost inženýři jsou připraveni opravit vady jakékoliv složitost. Dostupnost širokého výběru náhradních dílů umožňuje že nejrychlejší časově a kvalitně opravit váš notebook v Praze.

Závady notebooků

Obvyklou příčinou poškození notebooků, je nedbalost v provozu, například zalit kapalinou. Kontaktujte nás co nejdříve aby šlo odstranit následky a vyhnout se tak drahé opravě. Naše servisní středisko opraví notebook v nejkratší možné době. Některé jednoduché poruchy, například nahrazení matce notebooku, klávesnice nebo pevného disku naši technici mohou opravit ve vaší přítomnost do 15 minut. Složitější opravy budou vyžadovat nechání notebooku na pár dní v našem servisním centru. Zaručujeme, že práci provedeme co nejrychleji.

Proč nám důvěřujete opravy notebooků a počítačů

Během naší práce na opravě notebooku v Praze jsme získali mnoho spolehlivých a cenově dostupných služeb centra. Naší výhodou je:

Profesionální tým řemeslníků, kteří mohou provést kvalitní opravy notebooku, včetně domácí za rozumné peníze, protože zaměstnanci mají téměř vždy všechny potřebné detaily nebo programy. Naše práce se soustředí především na potřeby zákazníků, tedy náklady a čas opravy v souhlasu s vámi před zahájením práce. Náš tým se zajímá o stálé klienty a doporučení, a proto je pečlivě zodpovědný za kvalitu poskytovaných služeb. Získat odborné rady nebo požádat o opravu, prosím, volejte Tel. 775311234 nebo vyplňte formulář na tebových stránkách.

Profesionální opravy notebooků všech značek v Praze

Při opravách klademe důraz na kvalitu a rychlost odstranění závady s ohledem na potřeby klienta.
Opravujeme hardwarové, softwarové a mechanické závady notebooků všech typů, značek a stáří.
Poradíme si téměř s čímkoliv výměny vadného dílu a mnoho dalšího.
Opravy notebooků Praha můžeme provést přímo u Vás doma či ve firmě nebo v našem servisním středisku.
Notebook můžete přinést osobně do našeho servisního střediska, nebo objednat si u nás kurýra, který vyzvedne Vaše zařízení a dopraví ho k nám. Po převzetí notebooku na opravy provedeme bezplatnou diagnostiku poškození a stanovíme postup opravy a pevnou cenu. Zatím náš pracovník telefonicky Vás kontaktuje a informuje o příčině poruchy a celkové ceny opravy. Po Vašem schválení ceny provedeme samotnou opravu. V případě hardwarových problémů automaticky zálohujeme Vaše data.
Po provedení opravy notebooku si můžete notebook vyzvednout v našem servisním středisku, nebo objednat zpáteční dopravu. Doba opravy hardwarové závady notebooku obvykle je 3-4 dny. Softwarové problémy řešíme obvykle do 24 hodin.
Zkušení odborníci našeho servisního střediska jsou schopny opravit notebook rychle a kvalitně. Na každou opravu Vám poskytujeme záruční lhůtu v délce 6 měsíců.
V případě závady notebooku kontaktujte naše servisní středisko na čísle: +420 775 311 234, nebo vyplňte formulář.
Budeme Vás operativně kontaktovat a sdělíme cenu a povahu opravy.

Recenze
Přidejte svůj komentář jen pote co se stanete našim zákazníkem.

Notebook Lenovo IdeaPad při hraní her nebo práci na něm se přehřívá. Oprava byla prováděna v tomto servisu. Notebook byl perfektně vyčištěný. S opravou jsem naprosto spokojen.

Jiří Novák - Praha (Notebook Lenovo IdeaPad)

Polil jsem si notebook HP ProBook vodou. Hned jsem vypnul ho a vysušil. Notebook naštesti přežil ale potřeboval bych ho vyčistit. Po vyčištěný funguje dobře. Doporučuji.

Kuba Kaštan - Praha (HP ProBook)

Kontakty

  • DIČ CZ08203857
  • Telefon: +420775311234
  • Email: info@opravy-praha-servis.cz
  • Za Zelenou liškou 473/16, 140 00
  • Praha 4-Krč

Recenze od našich klientů

  • Загрузка...

Zjistite cenu na opravu hned teď!

Značka zařízení*

Popište problém*

Váš telefon