Naše projekty = Vaše bydlení


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/1kk.cz/1kk.cz/templates/1kk/functions.php on line 182

1kk.cz

Úvod

Jsme developer, který se specializuje na rodinné bydlení.

Umíme nabídnout mladým rodinám kvalitní život ve vlastních bytových jednotkách s dostupností veškeré občanské vybavenosti a to nejlépe v samotném bytovém komplexu. Specifikem jsou vysoké standardy použitých materiálů, moderní design projektantů a architektů. Osobitý přístup ke klientům a individuální řešení jejich zvláštních požadavků souvisejících s finální podobou bytových jednotek je samozřejmostí klientského servisu. Prodejem bytových jednotek zájem developera o klienta nekončí. V již realizovaných projektech developer zajišťuje následnou správu bytových jednotek, záruční a po-záruční servis a případné opravy. Působíme především na území celé ČR. Náš tým jsou odborníci, na které si můžete spolehnout. Profesionální přístup a dlouholeté zkušenosti na českém trhu nemovitostí nám umožňuji poskytovat služby na nejvyšší úrovni.

Na jednotlivé projekty jsou zakládány vždy jednoúčelové nové společnosti tak, aby byl každý projekt přehledný a samostatný. Výstavbu jednotlivých projektů provádí naše stavební společnosti ve skupině, jednou z nich je společnost PRESTIGE PS 2000 GmbH s.r.o., další například Hottman's s.r.o.