Sdružení 3pé

PROSTOR PRO PŘIBLÍŽENÍ

Sdružení 3pé, z.s. je vzdělávací a osvětovou organizací pro lidi současné měnící se společnosti, kteří neví, zda jim ještě křesťanství a Bible mají co dát.

Cílem Sdružení 3pé je vyvolat a prohloubit zájem o křesťanské hodnoty, o kulturní a myšlenkové bohatství Bible a o předávání těchto hodnot dalším lidem. Proto v maximální možné kvalitě obsahu i formy realizujeme přednáškové a vzdělávací akce a vytváříme tak PROSTOR PRO PŘIBLÍŽENÍ.

HODNOTY A CÍLE

Základními hodnotami Sdružení je princip úcty k Bibli jako Božímu slovu a respekt k jedinečnosti každého člověka.

K dosažení cíle Sdružení zejména:

  • sdružuje zájemce o křestanství a studium a překlad Bible,

  • realizuje přednáškové, vzdělávací, školící, konzultační a expertní služby pro veřejnost, státní i nestátní organizace,

  • vydává a veřejně šíří periodické i neperiodické publikace a tiskoviny, audio a video nahrávky, CD-ROM a vyměňuje je s domácími i zahraničními institucemi.


ZÁKLADNÍ ÚDAJE

Sdružení 3pé bylo zaregistrováno Ministerstvem vnitra dne 7.8.2001 pod číslem jednacím: VS/1 - 1/47 697/01 - R, původně pod názvem Sdružení pro 3P. Změna názvu a úprava stanov proběhla ke dni 20.3.2003.


IČ: 265 39 489, DIČ: 138 - 265 39 489

Bankovní spojení: Raiffeisen Bank, a.s. pobočka Plzeň; č. účtu: 1523827001/5500

Stanovy

Současnou podobu stanov schválenou Ministerstvem Vnitra si můžete v plném znění přečíst zde. 


JAK NÁS MŮŽETE PODPOŘIT

  • Uvědomujeme si, že bez modlitebního krytí může veškerá naše snaha vyjít naprázdno. Velmi uvítáme jak závazky k pravidelným modlitbám za 3pé, tak za ochotu být k dispozici pro modlitební nasazení v případě potřeby. Pokud se chcete zapojit, kontaktujte nás.

  • Oceníme veškeré nápady jak to, co děláme dělat lépe. Své nápady ohledně webových stránek sdělte webmasterovi, viz Kontakty. Všechny ostatní náměty a připomínky směřujte na Karla Řežábka, viz Kontakty.

  • Sdružení potřebuje prostředky na režijní náklady: poplatky za internetovou doménu, dále za vedení účtu, účetnictví, atd. V současné době pořádáme tři různé kurzy, z nichž každý je třeba zčásti dotovat, abychom mohli zachovat “nízkoprahové” kurzovné.

    Pro ty, kdo chtějí Sdružení 3pé podporovat pravidelnou měsíční částkou, je zde Klub přátel 3pé. (Členem klubu se může stát každý, kdo se rozhodne přispívat na činnost 3pé pravidelnou měsíční částkou minimálně 50 Kč. Z členství v klubu jinak nevyplývají žádné povinnosti.)

    Ale budeme vděčni i za jednorázový příspěvek v jakékoli výši.

  • Klub přátel 3pé sdružuje lidi, kteří chtějí finančně podporovat činnost Sdružení 3pé.

    Co členství v Klubu přináší?

    Možnost navázání a prohlubování přátelských vztahů s podobně smýšlejícími lidmi,

    Možnost účastnit se Klubových večerů pořádaných minimálně dvakrát ročně speciálně pro členy Klubu,

    Informace o aktivitách Sdružení 3pé a dalších zajímavých akcích.

Kromě kurzů zaměřených na partnerské vztahy a rodičovství je nyní v portfoliu i kurz Esence, který probírá některá esenciální témata křesťanské víry.

Podrobnější informace o jednotlivých kurzech najdete na příslušných webových stránkách nebo na přehledu všech kurzů zde: