AAA-pojištění.cz - vše co potřebujete vědět o pojištění.

AAA Pojištění - pojišťovny

Vítejte na servru AAA-Pojištění.cz, jež má za cíl komplexní pojetí problematiky pojištění. Nejběžnější typy pojištění, se kterými se setkáváme jsou havarijní pojištění vozidel, pojištění domácností, životní pojištění, úrazové pojištění, cestovní pojištění, povinné ručení, penzijní připojištění a pojištění odpovědnosti za škodu.

V případě, že uvažujete o pojištění, doporučujeme nechat si vypracovat více nabídek o několika různých pojišťoven a následně vyhodnotit, která je pro Vás nejvhodnější.

Typy pojištění:


  Havarijní pojištění vozidel
  Pojištění domácnosti
  Pojištění nemovitosti
  Úrazové pojištění
  Životní pojištění
  Cestovní pojištění
  Povinné ručení
  Penzijní připojištění
  Pojištění odpovědnosti za škodu


Většina lidí sjednává pojištění s přáním, aby jeho plnění nikdy nepotřebovala. V životě však nastává spousta nečekaných situací, proti kterým je rozhodně vhodné se pojistit. Žádné pojištění neštěstí nezabrání, pomáhá však finančně zmírnit následky nechtěných událostí.

V české republice působí řada pojišťoven, které nabízejí různé typy pojištění za rozdílné podmínky. Doporučujeme si před uzavřením pojistky projít více nabídek a zvolit optimální variantu podle Vašich potřeb a možností.

Kde žádat o pojištění?

Největší srovnání pojišťoven na trhu nabízí Top-pojištění.cz, kde můžete sjednat pojištění s 10% slevou jednoduše a rychle přes internet. Tradiční pojišťovnou na českém trhu je už dlouhá léta Česká pojišťovna, a.s. , která nabízí celé spektrum pojištění. Komplexní pojišťovací služby naleznete i ve společnosti Allianz pojišťovna, a.s. Univerzální Kooperativa pojišťovna, a.s. nabízí plný sortiment služeb a všechny standardní druhy pojištění jak pro občany, tak pro klienty z řad firem od drobných podnikatelů až po velké průmyslové firmy. Generali Pojišťovna, a.s. sjednává pojištění osob, majetku, motorových vozidel, průmyslových rizik a odpovědnosti.

Extra tip na půjčky

Sjednejte si online a ihned půjčky po internetu na Mega-Půjčky.cz. Vše je rychlé, snadné a výhodné. Půjčku vyřídíte také po telefonu.

Vloženo 19. 1. 2011


Všechna práva vyhrazena AAA-Pojištění.cz, (c) 2024 Ing. Radek Šmach  |  Kontaktní informace  |  

Podmínky použití a ochrana osobních údajů