Katalog hvězdných dodavatelů!

Najděte si v něm toho pravého pro váš další projekt

Nechte si doporučit hvězdného dodavatele

HW - PANTY spol. s r.o.

Sanace vlhkého zdiva progresivní technologií HW SYSTEM (nerezové plechy) rakouský a evropský patent, jsme výhradní zástupci tohoto systému v ČR. Záruka, garance na statiku objektu. Rovněž provádíme klas. metody podřezání zdiva (řetěz. pilou a lanem).

IVAR ID Poděbrady, s.r.o.

Systém pro evidenci a zpracování docházky, plánování směn, přístupové systémy, technologie bezkontaktní identifikace, čtečky LF, HF, UHF. Dodávky čipů, karet, hodinek. Dodávky SW, vývoj na klíč, mobilní aplikace, dodávky turniketů, branky, brány, el. zámky pro šatní skříňky Off-Line i On-Line, pokladní systémy pro aquaparky, sportovní centra, haly, saun, wellness a pod., vstupenkové systémy pro zimní stadiony a multifunkční haly

Richard Wiehl

Zlatá Olešnice 172, Zlatá Olešnice, 46847

ATELIER KUNC architects, s.r.o.

Zabýváme se komplexním řešením komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací, na klíč pro naše klienty. Navrhujeme a realizujeme atypické výstavní expozice.

ZAHRADY-NEJGARDEN.CZ

Naše firma nabízí komplexní služby v oblasti péče o zahradu: instalaci automatických zavlažovacích systémů, zakládání nových zahrad či rekonstrukci vzrostlých zahrad, průběžnou údržbu zahrad,péči o trávník.

Innovative Design, s.r.o.

Specializujeme se na kompletní realizace staveb a interiérů od návrhu až po samotnou realizaci. Od první společné myšlenky až po dokonalý, vybavený a plně funkční interiér. Firma se zabývá návrhy a realizací staveb, interiérů, výrobou nábytku, rekonstrukcemi, dodáním kompletního vybavení (vestavěné skříně, kuchyně apod.) Působíme po celé České republice.

Milan Kovář

Nabízím garážová a průmyslová vrata, pohony bran, garáží i průmyslových vrat. Prodávám automatické závory, těsnící límce, vyrovnávací můstky a komponenty.

FORTELTEAM s.r.o.

Firma se zabývá zámečnictvím. Nabízíme kusovou i sériovou výrobu kovových konstrukcí. Prodej hutního materiálu.

MP Holding, a.s.

Pro všechny majitele lesů nabízíme kompletní lesnický servis zahrnující poradenskou a konzultační činnost. Mimo správu vlastního lesního hospodářského celku obhospodařujeme rovněž několik menších lesních celků ve vlastnictví privátních osob a obcí. Pro fyzické i právnické osoby nabízíme služby našeho samostatného geodeta.

DECZMAN A.I. a.s.

Dovoz automobilů ze zahraničí, úvěry a leasing, STK + registrace na SPZ, pojištění vozidel.

A Sport produkt, s.r.o.

Firma A SPORT PRODUKT spol. s r.o., dnes již specializovaná firma na rekonstrukce a výstavbu sportovních staveb, se po více než 20 letech činnosti stala respektovaným a uznávaným pojmem na sportovním stavebním trhu v České a Slovenské republice.

Kyrian Petr

Stádlec 145, Stádlec, 39162

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

WendaWood s.r.o

U Kostela 81, Mutěnice, 69611

CENTRUM PRIVESU s.r.o.

Výhradní zástupce firmy HUMBAUR v ČR pro přívěsy do 3.5t. Přívěsy jednonápravové, dvou i třínápravové, vleky, bržděné i nebržděné, valníky, sklápěče, multifunkční, speciály, auto-moto přepravníky, skříňové, prodejní stánky, přívěsy pro přepravu koní, hospodářských zvířat. Přívěsy WT-METALL pro přepravu psů, přívěsy THIEL pro přepravu koní, francouzské autopřepravníky koní THEAULT.

JITRO - Industrious s.r.o.

Hlavní náplní naší práce jsou instalatérské, topenářské a plynařské práce. Provádíme montáže tepelných čerpadel, podlahového a ústředního topení, vodo a plynoinstalace, domovní a bytové kanalizace a revize plynových zařízení. Naši činnost jsme započali v roce 1997.

Petr Ploszek

Závada 207, Petrovice u Karviné, 73572

SINFO, spol. s r.o.

Matrace, pěnové části pro sedací nábytek, molitan, polyetylen, obalový materiál, fixace, konstruované obaly, pěnové výplně kufrů, transportní obaly, ochranné matrace, vybavení lyžařských areálů, dětský pěnový nábytek, 3D obaly, zvuková izolace.

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

VSI STAVBY spol. s r.o.

K Pecím 1829/8, Plzeň 1, Bolevec, 32300

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.