Katalog hvězdných dodavatelů!

Najděte si v něm toho pravého pro váš další projekt

Nechte si doporučit hvězdného dodavatele

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Pavel Molcar

Vltavská 95, Lužec nad Vltavou, 27706

QUICK - SERVIS, spol. s r.o.

Brodská 26, Příbram V-Zdaboř, 26101

VSI STAVBY spol. s r.o.

K Pecím 1829/8, Plzeň 1, Bolevec, 32300

E*tech, spol. s r.o.

Díky dlouholetým zkušenostem v oblasti slaboproudých elektroinstalací Vám můžeme nabídnout montáž EZS Jablotron, montáže kamerových systémů (CCTV), strukturované kabeláže (SK) a elektronických požárních systémů NSC Apollo (EPS), vstupních systémů či domovních zvonků pro rodinné domy.

SOREX s.r.o.

Společnost SOREX s.r.o. se sídlem v Hostomicích je specializovaná firma na poskytování služeb v oblasti klimatizace, vzduchotechniky a tepelných čerpadel. Nabízíme kompletní servis klimatizací včetně montáže, projektování a měření a regulace systémů. Nejenže se zaměřujeme na bytovou a kancelářskou klimatizaci, ale také na instalaci a údržbu tepelných čerpadel. Dále zajišťujeme servis a údržbu vzduchotechnických systémů. S našimi zkušenostmi a odborným týmem jsme schopni poskytnout profesionální a spolehlivé služby v oblasti klimatizace a tepelných čerpadel."

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

JITRO - Industrious s.r.o.

Hlavní náplní naší práce jsou instalatérské, topenářské a plynařské práce. Provádíme montáže tepelných čerpadel, podlahového a ústředního topení, vodo a plynoinstalace, domovní a bytové kanalizace a revize plynových zařízení. Naši činnost jsme započali v roce 1997.

PRAKTIC, spol. s r.o.

Společnost PRAKTIC, spol. s r.o. sídlící v Pištíně, se specializuje na výrobu a prodej žaluzií, rolet a stínící techniky. Nabízíme široký sortiment výrobků pro útulné a pohodlné bydlení, včetně rolet, záclonových kolejniček, žaluzií, garnýží a dalších stínících produktů. Jsme český výrobce s tradicí a zkušenostmi, který se zaměřuje na kvalitu a spokojenost zákazníků.

Václav Čacký

Realizuji elektro revize, revize elektroinstalace, hromosvodů, strojů a další bez omezení napětí v prostředí s i bez nebezpečí výbuchu

ZEMCAT s.r.o.

Valtířov 86, Velké Březno, 40002

Profiaqua s.r.o.

Kanalizace, projekty kanalizací, čistírny odpadních vod.

Innovative Design, s.r.o.

Specializujeme se na kompletní realizace staveb a interiérů od návrhu až po samotnou realizaci. Od první společné myšlenky až po dokonalý, vybavený a plně funkční interiér. Firma se zabývá návrhy a realizací staveb, interiérů, výrobou nábytku, rekonstrukcemi, dodáním kompletního vybavení (vestavěné skříně, kuchyně apod.) Působíme po celé České republice.

hřiště.cz, s.r.o.

Jsme český výrobce hřiště.cz, s. r. o. Dodáváme dětská hřiště, herní prvky, multifunkční sportoviště, venkovní fitness, parkourová hřiště, skateparky a hřiště pro seniory. Všechny typy hřišť vyvíjíme, navrhujeme, vyrábíme, projektujeme i stavíme. Nabízíme dětská hřiště venkovní i vnitřní.

Pvkp stavební, s.r.o.

Luhovská 1738/4, Praha 8, 18200

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

BAUTECHNOLOGY a.s.

Naše firma se specializuje na odvlhčení zdiva injektáží WetBRICK gelem a na dezinfekci vzduchu a prostor. Odvlhčujeme HISTORICKÉ BUDOVY,ČINŽOVNÍ DOMY, RODINNÉ DOMY,HOSPODÁŘSKÉ BUDOVY,CHALUPY,CHATY,FIREMNÍ OBJEKTY.... WetBRICK gel spolehlivě funguje u všech typů zdiva (kámen,cihla,ytong,porotherm,atd.), působí proti vlhkosti vzlínáním od základů domu, z boku a dokonce i proti tlakové vodě. ZÁRUKA 10 LET, prověřená funkčnost 30 let. Dezinfekce vzduchu, likvidace virů, bakterií, plísní.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.