Katalog hvězdných dodavatelů!

Najděte si v něm toho pravého pro váš další projekt

Nechte si doporučit hvězdného dodavatele

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

EKONA, spol. s r.o.

Vyrábíme a dodáváme biologické čistírny odpadních vod,septiky,zemní filtry,splaškové jímky, plastové nádrže,vodoměrné a čerpací šachty,odlučovače lehkých kapalin a tuků,čistírny průmyslových odpadních vod,skimmerový sběrač ropných látek Ropák, spádová a scezovací síta,trubní rozvody,lapoly,žumpy,čerpací techniku,kontrolní šachty,kompostovací toalety.Projektujeme a navrhujeme způsoby čištění odpadních i průmyslových vod.Provádí rekonstrukce a opravy ČOV, záruční i pozáruční servis zařízení.

David Kirš

Měnín 480, Měnín, 66457

SARY OFFICE s.r.o.

Naše firma nabízí vedení účetnictví pro firmy i živnostníky.

Libor Báča

Bobkova 737/24, Praha 9 - Černý Most, 19800

Ing. František Iša, - DIRAKO

Nabízíme kvalitní služby a komplexní řešení pro oblast ochranných pracovních pomůcek, pracovních oděvů a obuvi.

Přerost a Švorc - auto, s.r.o.

Prodej nových i ojetých vozů značky ŠKODA. Komplexní servisní nabídka, pneuservis, myčka, emise, příprava na STK a její realizace, likvidace pojistných událostí, asistenční a odtahová služba non-stop 602 277 382.

Zemní a dopravní stavby Hrdý Milan, s.r.o.

Naše společnost se zabývá následující činností: strojní zemní práce, výkopové práce a přípravné práce pro stavby, nákladní autodoprava, demolice budov a staveb, recyklace stavebních odpadů, nakládání s odpady vyjma nebezpečných, práce autojeřábem, lesnická činnost, práce prováděné hornickým způsobem a hornická činnost, opravy silničních vozidel, prodej zeminy, štěrků písků a recyklátů

IVAR ID Poděbrady, s.r.o.

Systém pro evidenci a zpracování docházky, plánování směn, přístupové systémy, technologie bezkontaktní identifikace, čtečky LF, HF, UHF. Dodávky čipů, karet, hodinek. Dodávky SW, vývoj na klíč, mobilní aplikace, dodávky turniketů, branky, brány, el. zámky pro šatní skříňky Off-Line i On-Line, pokladní systémy pro aquaparky, sportovní centra, haly, saun, wellness a pod., vstupenkové systémy pro zimní stadiony a multifunkční haly

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

VIATHERM s.r.o.

Zaměřujeme se na velkoobchodní prodej topenářské techniky značky Unical. Zajišťujeme dovoz a distribuci kotlů a náhradních dílů. Dodáváme závěsné a kondenzační plynové kotle, tepelná čerpadla, podlahové vytápění, termočlánky univerzální, detektory úniků či hlavice. Prodej komponent topných systémů značky Honeywell. Dodávka a montáž plynových kotelen.

2918 s.r.o.

Nabízíme své služby v oblasti správy nemovitostí, technické správy budov a údržby objektů, provozování, obsluhu a servis plynových kotelen

LUKO - trávníky s.r.o.

Realizujeme sportovní plochy, dále rekonstrukce travnatých hřišť, regenerace a ošetřování trávníků, travní koberce. Nabízíme speciální travní hnojiva, travní osiva, automatické závlahové systémy, sportovní plochy s povrchy III. generace,víceúčelová hřiště, umělé povrchy a sportovní povrchy.

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

VSI STAVBY spol. s r.o.

K Pecím 1829/8, Plzeň 1, Bolevec, 32300

READY INTERIER s.r.o.

Zabýváme se předkládáním individuálních řešení v oblasti vybavování kancelářských, bytových a ostatních interiérů. Svou nápaditostí, individuálním přístupem, kvalitou a cenou jsme dostupní každému zákazníkovi. V rámci předkládaného řešení dodáváme kancelářský, bytový, hotelový a atypický nábytek a služby s tímto spojené. Naši zaměstnanci jsou připraveni Vám poskytnout maximální servis a přizpůsobit se Vašim představám o podobě Vašeho interiéru.

Linea střechy, s.r.o.

Pro Vaši stavbu navrhneme a vyrobíme dřevěnou vazníkovou střešní konstrukci, dodáme vázaný krov, konstrukci z masivního dřeva. Jsme dodavateli střech na klíč. Patříme mezi špičkové dodavatele a zpracovatele, naše produkty jsou prvotřídní kvality. Se servisem a rekonstrukcí střech a střešních krovů máme dlouhodobé zkušenosti.

Petr Kmoch

Karlovarská 758/1, Karlovy Vary - Stará Role, 36017

JMB Profi s.r.o.

JMB Profi s.r.o. je společnost se sídlem v Praze 2, která se specializuje na provádění protipožárních nátěrů a poskytování malířských a natěračských prací. S více než 10 lety zkušeností v oboru, nabízíme profesionální a kvalitní služby pro zákazníky v Praze a okolí. Náš tým zkušených a kvalifikovaných pracovníků se vždy snaží splnit veškerá očekávání zákazníků a zajistit jim bezpečí a esteticky dokonalé výsledky. Společnost JMB Profi s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem pro veškeré potřeby v oblasti protipožárních nátěrů, malířských a natěračských prací.

Enerfina,s.r.o.

Společnost Enerfina s.r.o. se zabývá rekonstrukcí a renovací interiérů a exteriérů. Naší hlavní činností je obnova a restaurování památkových objektů. Spolupracujeme s vysoce kvalifikovanými restaurátory a pracovniky v uměleckořemeslné výrobě, z nichž většina je držitelem licence ministerstva kultury.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.