Katalog hvězdných dodavatelů!

Najděte si v něm toho pravého pro váš další projekt

Nechte si doporučit hvězdného dodavatele

DECZMAN A.I. a.s.

Dovoz automobilů ze zahraničí, úvěry a leasing, STK + registrace na SPZ, pojištění vozidel.

OMNIASPORT s.r.o.

Zabýváme se výrobou sportovních oděvů. Veškeré oblečení, které si zákazník objedná, je vyráběno v našem výrobním závodě o rozloze 1000 m? ve Svitavách. K produkci zboží používáme pouze evropské certifikované materiály. Přijďte si vybrat něco pěkného na sebe do naší moderní kamenné prodejny ve Svitavách.

Ing. Jana Kurzová

Nabízím architektonickou činnost: zajišťuji stavební projekty na rodinné domy, projekty na rekonstrukce, projekty na přístavby a veškeré projekty potřebné k realizaci, jsem schopná zajistit.

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

MS BETON s.r.o.

Společnost provádí betonové, strojně hlazené betonové potěry, lité betonové a samonivelační podlahy.Doporučujeme Vám realizaci podlah ve vašem bytě nebo domě pomocí strojně hlazených betonových potěrů z těchto důvodů: získáte rovnou, hladkou kvalitní podlahu, urychlíte výstavbu, vhodné do garáží, koupelen, na balkony, do průmyslových prostor, možnost dopravit do velkých vzdáleností, případně výšek.

ANNASTAV CZ s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce-rekonstrukce,zateplení fasád RD,panelových a bytových domů,přestavby bytů a rekonstrukce bytových jader,kompletní údržba a rekonstrukce průmyslových podniků,zámková dlažba vchodů,chodníků,vjezdů a parkovacích stání,výstavba plotů a oplocení,malířské práce,demoliční,zemní a výkopové práce,výstavby kanalizace a přípojek,ZTI, údržba objektů,

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

INSTAMA, s.r.o.

Naše firma provádí instalatérské a topenářské práce.

MP Holding, a.s.

Pro všechny majitele lesů nabízíme kompletní lesnický servis zahrnující poradenskou a konzultační činnost. Mimo správu vlastního lesního hospodářského celku obhospodařujeme rovněž několik menších lesních celků ve vlastnictví privátních osob a obcí. Pro fyzické i právnické osoby nabízíme služby našeho samostatného geodeta.

SAFETY PRO s.r.o.

Zaměřujeme se především na oblast BOZP a PO a technický dozor staveb. Postupným vývojem a růstem společnosti v průběhu let přibývaly k těmto činnostem i další. V současné době spadá mezi naše hlavní činnosti technický dozor stavebníka, BOZP a PO, geotechnika a geologie a projekční činnost.

OES s.r.o.

Provedeme technické práce, realizaci silových elektroinstalací a osvětlovací techniky průmyslového i bytového charakteru. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel. Zrealizujeme požární signalizaci ( EPS),zabezpečovací systémy (EZS),digitální i analogové vstupní audio a video systémy. Provedeme dodávku instalaci solárních teplovodních i fotovoltalických panelů, zajistíme i zapojíme požadované spotřebiče. Dodáváme světelné zdroje a svítidla.

Jaroslav Ambrož

Balcárkova 755/35, Olomouc - Nová Ulice, 77900

DIMER, spol. s r.o.

DIMER je jedním z největších českých výrobců a dodavatelů těsnění, těsnících prvků a komponentů. Jsme dodavatel s nejširším sortimentem těsnění jak co do tvarů, typů, profilů, tak co do materiálového provedení abychom optimálně vyřešili a dokonale uspokojili vaše potřeby pro podmínky konkrétní aplikace. Náš sortiment obsahuje těsnění pro hydrauliku, pneumatiku, strojní celky, potrubní systémy, čerpadla, agregáty, přírubové spoje, mechanické ucpávky, plochá těsnění, kroužky, gufera, atd. atd.

Stojka Group Service s.r.o.

Provádíme celkové rekonstrukce, částečné rekonstrukce, pravidelný a jednorázový úklid, dodávku a montáže nábytku a elektrospotřebičů.

V O L U M A spol. s r.o.

Jsme profesionálové na vodoinstalace, topenářské práce, rozvody plynu a kanalizace.

WendaWood s.r.o

U Kostela 81, Mutěnice, 69611

Pvkp stavební, s.r.o.

Prioritním předmětem podnikání je provádění staveb, výstavba inženýrských sítí a technologických celků s tím souvisejících, montážní práce předizolovaných horkovodních a parovodních systémů jak z klasických ocelových tak i ze skloepoxidolaminátových potrubí. Společnost se dále zabývá prováděním veškerých prací HSV a PSV, s tím že je důraz kladen na provádění veškerých prací vlastní kapacitou. Plynofikace, vodovody, kanalizace, parovody.

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.