Katalog hvězdných dodavatelů!

Najděte si v něm toho pravého pro váš další projekt

Nechte si doporučit hvězdného dodavatele

Michal Krasl

Havraň 147, Havraň, 43501

P.V.A. systems, s.r.o.

Nabízíme pokladní systémy včetně řešení prodeje z váhy. Systém komunikuje s EET. B.O.S.S. Enterprise - systém centrálního řízení obchodních řetězců vybudovaný na platformě Java EE - řešení pro velkoobchody a maloobchody. Systémy datových skladů a Business Intelligence.

SARY OFFICE s.r.o.

Naše firma nabízí vedení účetnictví pro firmy i živnostníky.

READY INTERIER s.r.o.

Zabýváme se předkládáním individuálních řešení v oblasti vybavování kancelářských, bytových a ostatních interiérů. Svou nápaditostí, individuálním přístupem, kvalitou a cenou jsme dostupní každému zákazníkovi. V rámci předkládaného řešení dodáváme kancelářský, bytový, hotelový a atypický nábytek a služby s tímto spojené. Naši zaměstnanci jsou připraveni Vám poskytnout maximální servis a přizpůsobit se Vašim představám o podobě Vašeho interiéru.

NURS-Praha s.r.o.

Naše společnost je na trhu 19 let. Nabízí komplexní správu nemovitostí a vozového parku, technickou i ekonomickou podporu, zajištění údržby školních budov, dětských, sportovních a dopravních hřišť, realitní činnosti, logistiky stavebních procesů, vlastní stavební činnosti zaměřené na modernizaci staveb (rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domků, chat a chalup, dílen, výrobních hal,..) a na přímou výstavbu ( rodinné domky, chaty, garáže, dílny, dětská a sportovní hřiště,..).

INSTAMA, s.r.o.

Naše firma provádí instalatérské a topenářské práce.

DIAMANT UNIPOOL s.r.o.

Jsme výrobcem bazénů a bazénového zastřešení. Zaměřujeme se na vysokou kvalitu našich bazénů a zastřešení.

Miroslav Štěch

Jsme zavedeným jihočeským specialistou na betonové podlahy s tradicí od roku 1999. Provádíme betonové potěry, strojní pokládání betonových potěrů a betonové podlahy.

Zdeněk Vávra

Zdeněk Vávra se sídlem v Kamýku nad Vltavou je odborníkem v oblasti PUR pěny, stříkané izolace, pěnové izolace, PUR izolace, rekonstrukce a rekonstrukčních prací. S víceletou zkušeností a využitím moderních technologií nabízíme vysokou kvalitu našich služeb. Našim zákazníkům poskytujeme efektivní a spolehlivé řešení pro izolaci a rekonstrukci jejich domovů a budov. Snažíme se vytvořit komfortní a energeticky úsporné prostředí, které splňuje veškeré požadavky a představy našich klientů

POZKOM s.r.o.

Hlavním předmětem naší činnosti jsou opravy a rekonstrukce asfaltových vozovek a chodníků. Provádíme celoplošné pokládky asfaltových koberců finišerem, opravy výtluků asfaltovými směsmi a emulzemi a další práce, které souvisejí s opravami pozemních komunikací.

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

SYTYS.cz s.r.o.

Realizujeme výstavbu a rekonstrukci silnic,parkovišť,chodníků a dalších zpevněných ploch, cyklostezek,polních a lesních cest,zemní práce a terénní úpravy revitalizace městských parků, ulic, náměstí.Výstavba, rekonstrukce vodovodních a kanalizačních sítí měst a obcí vč. přípojek, protipovodňová opatření, hydrotechnické stavby, úprava koryt vodních toků provádění betonových monolitických konstrukcí, inženýrských objektů, zdí a retenčních nádrží, pozemní stavitelství – občanské a průmyslové stavby

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

Roman Vojáček

Realizuji instalatérské práce - voda, plyn, topení, kanalizace. Provádíme rekonstrukce bytových jader a koupelen.

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

BI ZONES, s.r.o.

Společnost BI ZONES, s.r.o. se sídlem v Příbram - Příbram IV je specializovanou firmou poskytující účetní služby a podporu pro živnostníky (OSVČ). S našimi profesionálními a zkušenými účetními týmy Vám pomůžeme s veškerými finančními a daňovými záležitostmi, aby se Vaše podnikání mohlo soustředit na své jádrové aktivity. Díky našim službám se můžete spolehnout na kvalitní a precizní vedení účetnictví a dodržování všech daňových povinností. S důrazem na individuální přístup a flexibilitu se snažíme poskytovat našim klientům právní, daňovou a obchodní podporu na nejvyšší úrovni.

ALUSTYL - pro, s.r.o.

Navrhujeme a realizujeme zastřešení hliníkovou konstrukcí (altány, pergoly, zimní zahrady, vchodové stříšky a bazény). Dále nabízíme zasklení balkonů a lodžií rámovým nebo bezrámovým systémem a stínící techniku (vertikální a horizontální žaluzie), jak pro naše systémy, tak i do plastových oken.

ČERPADLA VRCHLABÍ s.r.o.

Zabýváme se prodejem, servisem, opravami čerpadel (kalových, ponorných, dávkovacích). Nabízíme značky Zehnder, KSB, Wilo, Sigma, Grundfos, ABS, Brinkmann, IMP, ORPU, Gusher, Piranha, Knoll. Prodáváme ložiska, gufera a další. Umíme dodat čističky odpadních vod, zasněžovací systémy, tlakové nádoby.

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

Fair game s.r.o.

Postavíme Vám sportovní halu nebo sportovní povrch kdekoliv v celé ČR i Slovensku. Naše kurty jsou vždy podle předpisů a také v té nejvyšší kvalitě. Máme sebou roky cenných zkušeností v oboru a k tomu samé skvělé reference! Na základě zreallizovaných zakázek a zkušeností přímo z praxe dokážeme proměnit a přetvořiti Vaše zanedbané a nefunkční hřiště v moderní a relaxačně-sportovní místo k Vašemu aktivnímu odpočinku.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.