Katalog hvězdných dodavatelů!

Najděte si v něm toho pravého pro váš další projekt

Nechte si doporučit hvězdného dodavatele

Izolace Grey s.r.o.

Vestecká 391, Vestec, 25242

Ing. Pavel Medek - MEDEKlima

Tř. Maršála Malinovského 278, Uherské Hradiště, 68601

ATELIER KUNC architects, s.r.o.

Zabýváme se komplexním řešením komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací, na klíč pro naše klienty. Navrhujeme a realizujeme atypické výstavní expozice.

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

Jindřich Kněbort

Vesec č.p. 61, Mírová pod Kozákovem, 51101

READY INTERIER s.r.o.

Zabýváme se předkládáním individuálních řešení v oblasti vybavování kancelářských, bytových a ostatních interiérů. Svou nápaditostí, individuálním přístupem, kvalitou a cenou jsme dostupní každému zákazníkovi. V rámci předkládaného řešení dodáváme kancelářský, bytový, hotelový a atypický nábytek a služby s tímto spojené. Naši zaměstnanci jsou připraveni Vám poskytnout maximální servis a přizpůsobit se Vašim představám o podobě Vašeho interiéru.

Roman Vojáček

Realizuji instalatérské práce - voda, plyn, topení, kanalizace. Provádíme rekonstrukce bytových jader a koupelen.

Vodizol, s.r.o.

Společnost Vodizol, s.r.o. se sídlem v Dvůr Králové nad Labem je specialistou na izolace a rekonstrukce budov a staveb. Nabízíme širokou škálu služeb v oblasti izolačních prací, včetně podřezání vlhkého zdiva, hydroizolací, drenáží, stěrkových hydroizolací, jádrového vrtání a svislých izolací. Jsme profesionální a spolehlivý tým odborníků, kteří přinášejí kvalitu a dlouhodobé řešení pro vaše stavební potřeby.

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

SAP TECHNOLOGY

Servis, montáž a prodej zabezpečovacích systémů EZS, bezdrátového zabezpečení AJAX Bedo a kamerových systémů CCTV.

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

MEDL+ wood s.r.o.

Firma se zabývá výrobou a prodejem stolařského a stavebního řeziva, palubek, hranolů a palivového dřeva.

Agentura PANCÉŘ s.r.o.

Specializujeme se na ostrahu a ochranu osob a majetku. Nabízíme služby v oblasti facility managementu. Komplexní správa nemovitostí,energetický management budov. Komplexní služby požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a ochrany životního prostředí.Revize elektroinstalace,elektrospotřebičů,plynových nádob, tlakových nádob, zdvihacích zařízení a routerů. Služby po celé ČR. Zajišťujeme náhradní plnění povinnosti zaměstnávat osoby se zdravotním postižením.

QUICK - SERVIS, spol. s r.o.

Brodská 26, Příbram V-Zdaboř, 26101

SARY OFFICE s.r.o.

Naše firma nabízí vedení účetnictví pro firmy i živnostníky.

VIATHERM s.r.o.

Zaměřujeme se na velkoobchodní prodej topenářské techniky značky Unical. Zajišťujeme dovoz a distribuci kotlů a náhradních dílů. Dodáváme závěsné a kondenzační plynové kotle, tepelná čerpadla, podlahové vytápění, termočlánky univerzální, detektory úniků či hlavice. Prodej komponent topných systémů značky Honeywell. Dodávka a montáž plynových kotelen.

RYVE - MONT s.r.o.

Mimoňská 629/15, Praha, 19000

AGROCENTRUM ZS, s.r.o.

Základním pilířem je prodej a servis traktorů, sklízecích mlátiček a lisů MASSEY FERGUSON a traktorů VALTRA. Zajišťujeme i prodej a servis strojů pro lesnictví, především speciální lesní traktory VALTRA, navijáky a vyvážecí soupravy a různé štěpkovače. V sortimentu jsou i komunální stroje, traktory MF, LS, sekačky WALKER a STIGA a další malá mechanizace. Nedílnou součástí jsou také dodávky olejů , ale i dalšího spotřebního materiálu, jako síťoviny, folií, spotřebních ND a nářadí.

VAZA s.r.o.

Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov, 13000

Miroslav Hammer

Kompletní lešenářské práce. Pronájem, montáž, demontáž a doprava veškerého lešení.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.