KOMPLEXNÍ STĚHOVACÍ SLUŽBA

STĚHOVÁNÍ PRAHA ČESKÁ REPUBLIKA EU

Nehrajeme si na velkou firmu, stavíme na rodinných hodnotách

Stěhování Praha za rozumnou cenu

Hledáte výhodné stěhování Praha, Česká republika, EU? Obraťte se na renomovanou společnost, která Vám poskytne stěhování rychle, efektivně a za skvělé ceny. Neriskujte ztrátu nebo poškození Vašich věcí nebo vybavení, spolehněte se na tým sehraných profesionálů a naše dlouholeté zkušenosti. Potřebujete stěhování bytů nebo stěhování kanceláří? Využijte kompletních stěhovacích služeb na nejvyšší úrovni! 

AB STĚHOVÁNÍ ČESKÁ FIRMA V OBLASTI STĚHOVÁNÍ

Stěhování a související služby - komfort za přijatelnou cenu

Společnost AB Stěhování patří k předním českým firmám v oblasti stěhovacích služeb. Od roku 2007 provádíme stěhování bytů i nebytových prostor, stěhování kanceláří i stěhování firem. Přestěhujeme nábytek, trezory, pianina, klavíry a další těžká břemena. Poskytujeme také špičkovou balicí službu spojenou s prodejem obalových materiálů, jako jsou bublinková folie, kartonové krabice, plastové přepravky, šatní boxy a další obaly. Obraťte se na nás a zajistěte si prvotřídní stěhování za vynikající cenu!

RYCHLÁ A EFEKTIVNÍ MONTÁŽ A DEMONTÁŽ

Disponujeme vlastní technikou a stěhovacími vozy

Společnost AB Stěhování se specializuje na stěhování Praha, Česká republika, EU, ale poskytuje služby i v dalších lokalitách - stačí nás kontaktovat a domluvit podrobnosti. Kromě samotného stěhování provádíme samozřejmě vyklízení bytů i nebytových prostor, spojené s odvozem do sběrných dvorů. Na požádání přistavíme kontejnery na vyklízení bytů a půd. Disponujeme vlastní technikou a stěhovacími vozy. Rychlá a efektivní montáž a demontáž je pro tým expertů na stěhování samozřejmostí. Využijte naše služby!

VÝČET DÍLČÍCH SLUŽEB 

  • Stěhování bytů. 
  • Stěhování nebytových prostorů, skladů, garáží.
  • Stěhování rodinných domů, chat nebo chalup.
  • Stěhování firem, kanceláří. Stěhování pianin, klavírů, trezorů a jiných těžkých břemen.
  • Provádíme demontáž, montáž nábytku, balící službu.
  • Stěhování v místě bez dopravy.
  • Stěhování mobiliářů obytných a jiných technických nebo hospodářských prostor.
  • Zapůjčení nebo prodej obalových materiálů, kartonových krabic, šatních boxů, plastových přepravek.

STĚHOVÁNÍ NÁS BAVÍ A VÁM ŠETŘÍ ČAS A PENÍZE

OHLASY SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ

Vše perfektní. V pátek pozdě večer poptávka.V sobotu jsme již byli přestěhovaní. Rychlost, velikost auta a uchycení věcí bez problémů, skvěle zabezpečený, výborné jednání. Moc děkuji a přeji mnoho úspěšných zakázek, s tímto přístupem pevně věřím, že jich bude mnoho.                     Josef Vondrka

Celé stěhování proběhlo v naprostém pořádku. Pánové přijeli včas, vše profesionálně zabalili a přestěhovali. Pokud hledáte někoho s kým se přestěhujete rychle, bez starostí a nervů ABstěhovaní je ta správná volba. Tomáš Ciha

HLEDÁTE KVALITNÍ STĚHOVACÍ SLUŽBU?