Česky English Deutsch P?????? Français Espanol Italiano Slovensky Polski
 

ABL movers - stěhování Praha - stěhování ČR- stěhování Evropa - celý svět

ABL movers s.r.o. se specializuje na stěhování domácností, stěhování firem, stěhování těžkých břemen, archivaci a uskladnění na Vámi požadovanou dobu, i likvidaci všeho nepotřebného při stěhování. Praha je sice naším sídlem, ale jsme schopni zajistit profesionální stěhovací služby pro celou ČR, Evropu a celosvětového charakteru.

Cenovou kalkulaci stěhování stanovujeme podle objemu (m3), tudíž Vám jako jediná stěhovací společnost sdělíme přesnou kompletní cenu před stěhováním, bez jakýchkoli dalších výdajů.

Při stěhování v Praze doprava zdarma, mimo Prahu účtujeme pouze vzdálenost mezi místem stěhování (stěhování z Prahy a stěhování do Prahy)!

Stěhování ABL movers je jako jediná stěhovací společnost v České republice členem mezinárodních stěhovacích společností EMG European Moving Group , která je garantem profesionálních služeb v oblasti stěhování.

Spolehlivé stěhování, rychlé stěhování a levné stěhování je žlutomodré !

 

Nejčastější realizace stěhování a stěhovacích služeb

Stěhování bytů:

v případě potřeby Vám obaly přivezeme zdarma, dopravíme po Praze zdarma, návštěva našeho pracovníka zdarma.
Postup a informace o stěhování naleznete zde
Cenovou kalkulaci stěhování si můžete spočítat zde
Zde je pár dobrých rad pro stěhování

Stěhování firem:

individuální přístup ke každému stěhování, možnost uzavření dohody o dlouhodobé spolupráci za velice výhodných finančních podmínek, bonus systém pro stálé klienty. Postup a informace o stěhování naleznete zde.
Neváhejte nás kontaktovat !

Mezinárodní stěhování:

díky partnerům pobočky po celé Evropě a možnost vlastní letecké a námořní dopravy, dlouhodobá spolupráce se zahraničními stěhovacími společnostmi, jako jediní v ČR jsme partneři mezinárodního sdružení stěhovacích společností EMG European Moving Group)

Stěhování uměleckých předmětů:

stěhování starožitností, soch, uměleckých děl, obrazů z a na vernisáže, výstavy a kulturní akce, profesionální balení, doprava, nakládka a vykládka, pojištění stěhování až do výše 20.000.000,-Kč ( od převzetí stěhovaného zboží až po dodání stěhovaného zboží)

Stěhování těžkých břemen:

naše „těžká parta“ Vám odstěhuje těžká a rozměrná břemena (trezory, piana, křídla, rozměrné předměty, atd)

Skladování zboží při stěhování:

v případě potřeby vše řádně zabalíme a uskladníme na Vámi požadovanou dobu do našeho temperovaného skladu

 

 

MoversZaložení stěhovací společnosti ABL movers s.r.o. je vyústěním dlouholeté spolupráce spedičního a logistického holdingu Lagermax spedice a logistika s.r.o. (CZ) a Bartsch & Weickert (DE), významného člena DMS-Deutsche Möbelspedition GmbH & Co. KG, jednoho z největších a nejuznávanějších poskytovatelů stěhovacích služeb v Evropě. Přes síť více než 130ti poboček můžeme profesionálně a efektivně operovat po celém světě.

 
Všechna práva vyhrazena © ABL Movers s.r.o. - Design Green Cat
/* */

Tento web nepoužívá žádné cookies, kromě nezbytných pro jeho provoz.