Složitost
Kontrola

Kvůli složitosti IT se vaše firma stává nezvladatelnou.
Převezměte znovu kontrolu pouhým kliknutím.

Pro firmy →

Acronis Cyber Protect vám dává jistotu, že je vaše firma chráněna, a to díky ochraně před malwarem nulového dne a ransomwarem, zálohování a forenznímu vyšetřování.

Pro poskytovatele služeb →

Acronis Cyber Protect Cloud chrání data zákazníka a integruje bezpečnost, zálohování, obnovení po havárii, automatizaci a řízení do jediné platformy.

Pro domácnost →

Acronis Cyber Protect Home Office nabízí integrovanou ochranu proti malwaru a osobní kybernetickou ochranu, takže netrávíte čas obavami, ale můžete se soustředit na váš digitální svět.

Představujeme Cyber Protect Enterprise

Robustní ochrana před kybernetickými hrozbami a bezkonkurenční možnosti zálohování a obnovy pro multigenerační průmyslové IT systémy s více pracovišti.

Objednat hovor
Acronis

Předkonfigurované integrace, které vám usnadní život

Více než 200 integrací vytvořených speciálně pro poskytovatele služeb

Pouze Acronis Cyber Protect Cloud přináší kompletní kybernetickou ochranu integrovanou do jediné, snadno použitelné platformy, která bez problémů spolupracuje se všemi stávajícími službami a produkty:

Jsme vaším partnerem a spojencem
20,000+ poskytovatelé služeb
150+ zemí
4,000,000+ ochrana pracovních zatížení

Sorry, your browser is not supported.

It seems that our new website is incompatible with your current browser's version. Don’t worry, this is easily fixed! To view our complete website, simply update your browser now or continue anyway.