>> <
omlazování

Centrum estetické péče

Jsme malé estetické studio Aesthea v centru Brna na ulici Kopečná 1000/9. Více než 20let se zabýváme výhradně estetickou a přístrojovou kosmetikou. Naše práce je zároveň i naším koníčkem a stejně jako vy, dobře víme, že pokud je člověk spokojený sám se sebou, dívá se na svět jinýma očima a jinak se cítí.

Mezi nejvyhledávanější ošetření patří: Permanentní make-up, omlazování-lifting, trvalá epilace, ošetření pigmentací a žilek, mezoterapie kyselinou hyaluronovou, neinvazivní lifting povislých víček a další.

Rádi zodpovíme veškeré vaše dotazy jak telefonicky či při osobní konzultaci, těšíme se na Vás...Tým studia Aesthea.

Permanentní make up v Brně

Permanentní make up je povrchová mikropigmentace kůže, jejíž působení je časově omezeno na dobu 1 až 5 let. Účinek tedy nezůstává po celý život, jako tomu je např. při tetování. Může tak pružně reagovat na změny v obličeji i trendy v líčení a dodat vám jistotu, že v každé situaci vypadáte co nejlépe.

Tento make up se aplikuje ve dvou až třech fázích. Trvanlivost je u každé klientky individuální, v závislosti na promaštění a síle pokožky, slunění či hormonální hladině. Vždy tedy raději počítejte při objednání zákroku s onou nejdéle uváděnou dobou stálosti permanentního make upu.

Jak nejlépe využít permanentní make up?

Dostáváte se při práci do kontaktu s lidmi a neustále potřebujete vypadat reprezentativně? V takovém případě je pro vás provedení profesionálního permanentního make upu velmi výhodné. Každé ráno nebudete muset brzy vstávat a věnovat úpravě svého zevnějšku takové množství času.

Rádi vám vytvoříme permanentní oční linky, opticky upravíme tvar obočí, případně zkorigujeme drobné nedostatky u tvaru rtů. Jak již bylo zmíněno výše, po několika letech tento pigment zmizí. Vy se můžete dále rozhodnout, zda absolvujete další trvalejší úpravu svého zevnějšku, případně dáte přednost klasickému zdlouhavému líčení.

Pomocí trvalého líčení lze zkrášlit:

  • Oční linky.
  • Konturu či probarvení rtů.
  • Korekce drobných nedostatků u rtů.
  • Zvýraznění a modelování obočí.

Prohlédněte si ceník Permanentního make upu.

O estetickém centru AESTHEA

Centrum estetické péče AESTHEA, se zabývá kompletní péčí o pleť. Hlavním posláním je přinášet našim klientům radost a spokojenost s jejich vzhledem. Stejně jako vy dobře víme, že pokud je člověk spokojený sám se sebou dívá se na svět jinýma očima.

Snažíme se nabízet klientům jen moderní a kvalitně odvedené služby. Předností naší společnosti je spolupráce s předními odbornými lékaři. Mezi nejoblíbenější péče patří trvalá epilace, neinvazivní lifting, omlazení nebo permanentní make-up. S námi se budete cítit jako znovuzrození a především odpočatí.

Přijďte nás navštívit do našeho studia na ulici Kopečné 9 v Brně nebo se s námi poraďte telefonicky. Jsme tu pro Vás a rádi Vám poradíme…

Aktuality:

29.09.2023

Omlaďte svůj obličej díky moderní mikrojehličkové radiofrekvenci! Objednejte se a objevte sílu inovace v péči o pleť.

06.06.2023

Pudrové obočí je vhodné pro všechny typy pleti a barvy chloupků. V našem kosmetickém salonu nabízíme tuto službu za skvělou cenu a s profesionálním přístupem.

Upravit nastavení cookies