Jsme KODAP legal.

Děláme právo moderně, srozumitelně a flexibilně

0
Advokátů
0
Let zkušeností
0 +
Spokojených klientů
0 h.
Maximální reakční doba

Proč KODAP legal?

Kromě právních služeb Vám můžeme zajistit díky spolupráci se skupinou KODAP také služby z oblastí daní, účetnictví či auditu.

Na odbornou úroveň naší práce klademe ty nejvyšší nároky a za kvalitu své práce ručíme. Věnovat se Vám bude vždy právník s patřičnou zkušeností a specializací.

Díky početnému týmu jsme schopni na Vaše požadavky reagovat prakticky okamžitě. Práci organizujeme vždy podle Vašich potřeb.

Nabídneme Vám takové právní řešení, kterému budete rozumět. Zákony umíme přeložit do lidské řeči.

Se všemi jednáme vždy poctivě a férově. Hledáme nejefektivnější řešení pro business a klienty nikdy neženeme do zbytečných sporů. Zakládáme si na dodržování etického kodexu advokátů.

Vážíme si Vaší důvěry a zakládáme si na přísném dodržování advokátní mlčenlivosti. U nás jsou Vaše informace v bezpečí.

Jsme součástí skupiny KODAP a ETL

V rámci skupiny KODAP a ETL Global jsme Vám schopni pomoci nejen s právem, ale i v oblastech daní, účetnictví, zpracování mezd a auditů, a to ve většině zemí EU.

Reference

S Libereckou pobočkou společnosti KODAP úspěšně spolupracujeme od vzniku naší společnosti, tedy více jak 20 let. V posledních letech jsme kromě daňového poradenství a auditorských služeb začali intenzivně využívat i právní služby advokátní kanceláře KODAP legal. Její právníci naši společnost doprovázejí ve velmi složitém procesu přeshraniční změny vlastnické struktury. Pro zvládnutí tohoto procesu disponují vysokou úrovní odborných znalostí, jazykovým vybavení a mimořádnou časovou flexibilitou. Kromě toho operativně spolupracují s daňovými poradci společnosti KODAP. Za to, že proces zdárně probíhá a blíží se k úspěšnému konci patří právníkům a poradcům společnosti KODAP náš veliký dík.

Galvanoplast Bohemia s.r.o.

Advokátní kancelář KODAP legal zastupovala naše město ve správním a soudním řízení, které se týkalo oblasti veřejných zakázek. Zejména zásluhou její vysoce profesionální práce jsme v této kauze dosáhli konečného vítězství. Velice si vážíme spolupráce s každým, kdo ke své práci pro druhé přistupuje zodpovědně. Spolupráce s poradci KODAP byla navíc pro mnohé z nás i velkým přínosem z hlediska nahlédnutí pod pokličku takovýmto procesům, do kterých jsme se sice nikdy nechtěli dostat, ale byly pro nás zvládnutelné právě díky tomu, že jsme se mohli opřít o opravdové odborníky.

Město Krásná Lípa

Se společností Kodap, konkrétně pak s její libereckou pobočkou, osobně spolupracuji již desátým rokem a s jejími službami jsem velmi spokojený. Využíváme zejména jejích právních služeb a služeb daňových poradců. Vždy jsem se setkal z jejich strany s profesionálním a velmi ochotným přístupem. Velmi oceňuji i časovou flexibilitu. Osobní zkušenost je jen pozitivní, společnost si zakládá na profesionálním přístupu ke svým klientům. Tato společnost má mou plnou důvěru.

AAH Czech s.r.o.

Od samého začátku vzniku naší společnosti VIAXERA s.r.o. spolupracujeme s advokátní kanceláří KODAP legal zejména v oblasti obchodního a pracovního práva. V rámci zaměření naší společnosti v bezpečnostním sektoru oceňujeme na tomto našem dlouholetém partnerovi především rychlost, individuální přístup a vysokou odbornost se kterými právníci z KODAP legal řeší všechny naše požadavky.

VIAXERA s.r.o.

Spolupráce mezi advokátní kanceláří KODAP legal s.r.o. a naší společností STAP a.s. je dlouhodobá, a je založena na vzájemné důvěře a vysoké profesionální úrovni jejích služeb. Proto se na tuto advokátní kancelář budeme s důvěrou obracet i v budoucnu.

Stap a.s.

S právníky z Kodap legal s.r.o. spolupracujeme již více než 2 roky k naší plné spokojenosti. Ačkoli náš byznys vyžaduje pohotové jednání a flexibilitu, Štěpán je nám vždy k dispozici kdykoli je potřeba a poradí si i s nestandardními úkoly. Na spolupráci si vážíme hlavně profesionálních výstupů, odpovědného přístupu a lidského jednání.

Studio Perspektiv, s.r.o.

KODAP legal helped our group with an acquisition in the Czech Republic. We received complex services from due diligence to closing. The cooperation was professional, friendly and very flexible. We are now working together in our day-to-day business.

REINERT Group

Aktuality

Digitalizace stavebního řízení

Nedílnou součástí nové koncepce stavebního práva je také digitalizace stavebního řízení. K té má dojít vytvořením tzv. Portálu stavebníka. Jedná se o základní rozhraní pro digitální komunikaci se státem v oblasti…

Neúčinné právní jednání dlužníka v úpadku

V poslední době přibývá klientů, kteří se na naši kancelář obracejí s žádostí o pomoc v případě, kdy se na ně obrátil insolvenční správce s tím, aby vydali do majetkové podstaty dlužníka plnění,…