Zabezpečovací a kamerové systémy


  • Profesionální přístup 
  • Montáže na klíč
  • Více jak 800 připojených objektů
  • Více jak 1000 instalací
  • Již 30 let na trhu
  • Spolehlivé a profesionální zabezpečovací systémy

Zabezpečovací systémy

Nabízíme montáž spolehlivých a kvalitních drátových i bezdrátových zabezpečovacích systémů JABLOTRON jak pro rodinné domy, firmy ale i větší objekty a areály ve všech kategoriích důležitosti s integrací kamerového nebo přístupového systému.

Naše firma nabízí a dodává spolehlivé elektronické zabezpečovací systémy Jablotron, Risco a Galaxy které splňují nejvyšší standardy v oblasti bezpečnosti. 

Nabízíme služby na klíč od poradenské činnosti přes návrh, montáž až po nastavení a zaškolení obsluhy a následné připojení na dohledové centrum Jablotron.


Kamerové systémy

Nabízíme kvalitní a inteligentní megapixelové IP kamerové systémy pro středně náročné (ekonomické) až vysoce náročné (High End) aplikace s rozlišením až 10Mgpx připojené k síťovému videorekordéru NVR/NAS nebo Pc serveru s možností živého zobrazení a vzdálené správy.

Zasílání emailových zpráv při poplachu, chytré vyhledávání v záznamech za pomocí videoanalýzy nebo jako integraci do vašeho zabezpečovacího systému.

Nabízíme i kamerové systémy které splňují požadavky a jsou v souladu s NDAA (National Defense Authorization Act)

Datové sítě

Nabízíme vytvoření strukturované počítačové sítě (LAN) nebo cloudového řešení pro zabezpečení sítí které poskytuje efektivní a flexibilní ochranu proti kybernetickým hrozbám.

Konfiguraci a správa firewalů, jako například  OPNsense/pfSsense nebo MikroTik, které jsou klíčovým prvkem pro zajištění bezpečnosti a ochranu síťové infrastruktury za použití technologií nové generace pro bezpečné filtrování obsahu, využití Threat intelligence, a IDS/IPS ochrany perimetru sítě, Web Application Firewall a DDoS detekce, 

Dále nabízíme vytvoření spolehlivé a bezpečné Wi-Fi sítě od výrobců MikroTik a Ubiquiti

Provádíme správu serverů, servis, opravy a údržby datových systémů, počítačových sítí LAN,

Elektroinstalace

Nabízíme profesionální elektroinstalace, opravy a rekonstrukce.

Provádíme montáže pro byty, firmy ale i celé domy a bytové komplexy.

Revize elektroinstalace

Servis a revize

Servis a údržbu pro kamerové, zabezpečovací a datové systémy provádíme pravidelně jak pro naše klienty. Tak i pro nové a stávající instalace.

Revize zabezpečovacích systémů provádíme jak výstupní tak i pravidelné (1x ročně) dle požadavků pojišťoven a norem EN 50 131-1,EN 50 131-3, EN 50 131-4,EN 50 131-6 

Pult centralizované ochrany

Nabízíme Vám možnost napojení objektů zabezpečených elektronickým zabezpečovacím systémem na pult centralizované ochrany (PCO),

Jablotron má jednu z největších hlídacích služeb v ČR mající více jak 80000 spokojených klientů.

Připojit Vás můžeme v celé ČR a to bez vstupního připojovacího paušálu.