Šikmé střechy
tesařské, pokrývačské, klempířské práce a střešní okna
Ploché střechy
kotvené, přitížené, vegetační, světlíky, tesary a balkony
Provětrávané fasády
Plechové, dřevěné, deskové tak i vláknocementové obklady
Dřevostavby
Od standardních i nestadardních pergol až po rodinné domy

ŠIKMÉ STŘECHY

Jsme odborníci na návrh, montáž a opravy šikmých střech různých typů a materiálů. Naše zkušené týmy střešních specialistů poskytují kvalitní střešní práce na bytových domech, rodinných domech nebo komerčních objektech. Využíváme moderní techniky a materiály, abychom zajistili dlouhodobou spolehlivost a estetický vzhled vaší střechy. Krytiny veškerých typů pálené, betonové, vláknocementové, asfaltové šindele a plechové.

Tesařské práce

Tesařské práce

Naše tesařské práce zahrnují širokou škálu dřevěných konstrukcí, jako jsou pergoly, terasy, zahradní domky, chaty a další. Stavíme s důrazem na kvalitu, pevnost a estetiku, a využíváme kvalitní dřevo nebo hoblované dřevěné prvky, jako jsou BSH a KVH.

Tesařské práce

Pokrývačské práce

Provádíme pokrývačské práce na střechách různých typů budov, včetně bytových domů, rodinných domů, komerčních budov a dalších. Nabízíme pokládku různých druhů krytin, jako jsou tašky, plechové šablony, šindele a další, ať už jde o novou stavbu nebo rekonstrukci stávajícího objektu.

Klempířské práce

Klempířské práce

Naše klempířské práce zahrnují zpracování plechových prvků na různých typech staveb. Provádíme montáž a opravy oplechování, okapů, svodů, plechových konstrukcí a dalších klempířských prvků. Používáme kvalitní plechy a materiály, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a zajišťují dlouhodobou trvanlivost.

Střešní okna

Střešní okna

Nabízíme montáž a servis různých typů střešních oken, včetně klasických okenních křídel, střešních oken s otočným nebo posuvným mechanismem, a dalších. Naše střešní okna jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které poskytují energetickou účinnost, zvukovou izolaci a estetický vzhled pro vaši střechu.

PLOCHÉ STŘECHY

Ploché střechy se dělí na mechanicky kotvené a přitěžované. Střechy zelené na intenzivní a extenzivní. Převážně se používá mPVC fólie, popřípadě asfaltové pásy s hrubozrnným posypem v různých barevných odstínech. Do této kategorie spadají nejen samotné střechy, ale i terasy s balkóny s budoucím přitížením v podobě dlažby, okrasného kameniva, popř. terasových prken.

Kotvené střechy

Kotvené střechy

Jsme specialisté na montáž a údržbu plochých střech kotvených,
které jsou pevně ukotveny ke konstrukci budovy. Používáme kvalitní materiály a moderní technologie pro zajištění vodotěsnosti, odolnosti proti povětrnostním vlivům a dlouhodobé trvanlivosti.

Přitižené střechy

Přitižené střechy

Provádíme montáž a údržbu plochých střech přítížených, které jsou zatíženy konkrétním zatížením (např. okrasným kamenivem, dlažbou nebo jiným materiálem) na konstrukci budovy.

Terasy a balkony

Terasy, balkóny

Nabízíme konstrukci plochých teras a balkonů s různými materiály, včetně pochozího povrchu dlažby na terče, dřevoplastových nebo exotických terasových materiálů. Naše práce zahrnují správnou konstrukci izolačního pláště včetně izolantu, které zajišťují stabilitu, estetiku a dlouhodobou trvanlivost terasy nebo balkonu.

Střešní okna

Vegetační střechy

Nabízíme konstrukci a údržbu vegetačních střech, které jsou ekologicky šetrné a esteticky atraktivní. Navrhujeme a realizujeme různé typy vegetačních střech, včetně extenzivních a intenzivních zelených střech, které poskytují izolaci, ochranu proti erozi, zlepšení mikroklimatu a estetický přínos.

Světlíky

Provádíme montáž a údržbu světlíků, které zajišťují dostatečný přísun denního světla do vnitřních prostor budovy. Nabízíme různé typy světlíků, včetně plochých světlíků, šikmých světlíků a dalších, které jsou energeticky účinné, odolné a esteticky vkusné.

PROVĚTRÁVANÉ FASÁDY

Zhotovujeme provětrávané fasády z různých typů finálních obkladů, jako jsou plechové, dřevěné, deskové nebo vláknocementové, s podkladními rošty dle volby obkladu, které mohou být dřevěné, hliníkové nebo ocelové. Specializujeme se na kompletní služby včetně návrhu, montáže a údržby provětrávaných fasád. Nabízíme širokou škálu materiálů a designových možností, které splní vaše požadavky na vzhled fasády.

DŘEVOSTAVBY

Poskytujeme kompletní služby pro návrh, montáž a údržbu dřevostaveb, včetně dřevěných domů, chat, zahradních domků, pergol, teras a dalších dřevěných konstrukcí. Naše dřevostavby jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, jako je rostlé řezivo, BSH a KVK, a stavěny s důrazem na kvalitu, pevnost a estetiku. Nabízíme širokou škálu dřevostaveb, od standardních pergol až po rodinné domy, s možností použití pohledového i nepohledového lepeného dřeva.

LOGO ALFA CZ

O NÁS

Alfa CZ s.r.o. je firma s dlouho tradicí sídlící v Hradci Králové specializující se na realizace a rekonstrukce šikmých a plochých střech všech typů a konstrukcí. Jsme na trhu přes 20 let a působíme především v Královehradeckém kraji. Postupem času došlo k rozšíření sortimentu prací, dle požadavků a přání zákazníka. Zrealizujeme střechu dle Vašich požadavků, na míru a bez starostí.

Naši partneři