Úvodní strana

Hliníkové profily od ALUCAD Bohemia

V roce 2011 jsme se stali výhradním distributorem systémové profilace CORTIZO (včetně příslušenství) pro ČR.

Obchodně technické podmínky ke stažení ZDE

Hliníkové profily napříč nabídkou umíme nabídnout i v různých povrchových úpravách jako

  • elox,
  • prášková barva v odstínech RAL,
  • dřevodekor.

Stavební systémy
okenní, dveřní, fasádní

Hliníkové stavební systémy

Jsme výhradním distributorem systémových hliníkových profilů CORTIZO pro Českou republiku. Zpracovatelům nabízíme komplexní sortiment hliníkových systémů pro závěsná okna a dveře, posuvná okna a dveře, zábradlí, lamely, fasády, světlíky, verandy atd.

Standardní
hliníkové profily

Zasklívání

Provozuje e-shop ALUNET.cz, kde můžete v pohodlí nakoupit standardní i speciálními hliníkové profily (profily pro zastřešení, stínění, zábradlí apod.) a plechy, které máme ve většině skladem.
Většina hliníkových profilů je pak dostupná od 50mm délky. U některých hliníkových profilů můžeme nabídnout i povrchovou úpravu elox, ral nebo dřevodekor.

Zakázkové
hliníkové profily

Zakázkové hliníkové profily

Nabízíme výrobu zakázkových hliníkových profilů dle specifikace zákazníka. Na přání zákazníka můžeme dodat i profily s přerušením tepelným mostem včetně jejich spojení. Nabízíme poradenství při konstrukci nového profilu, včetně návrhu v programu Autodesk AutoCAD, či možnosti vytvoření prototypu pomocí 3D tisku.

Plastové
profily, těsnění, díly

Standardní plastové profily

V úzké spolupráci s firmou STAC, S.L. v rámci koncernu CORTIZO nabízíme výrobu plastových profilů, těsnění z EPDM, silikonu, PVC apod. Dále pak dodávku plastových dílů z různých materiálů, vyrobených metodou vstřikování.
Jako podporu výroby nabízíme výrobu prototypu metodou 3D tisku.

CORTIZO software
poradenství

Technické poradenství

Zákazníci, kteří od naší společnosti odebírají hliníkové stavební systémy CORTIZO mají možnost řídit si správu a tvorbu nabídek samostatně ve specializovaném software CORTIZO, Orgadata LogiKal nebo předat rozpis pozic našim pracovníkům, kteří jim nabídku vypracují.

Autodesk AutoCAD
podpora

Technické poradenství

Svým zákazníkům nabízíme podporu v podobě návrhu profilu v programu Autodesk AutoCAD. Velmi tak usnadníme práci například při návrhu systému profilů, které do sebe „klipují“ nebo mají další specifické vlastnosti. Dále můžeme nabídnout výpočty základních hodnot pro následné statické prosouzení hliníkového profilu.

3D tisk vzorků
prototypování

Standardní hliníkové profily

V rámci technické podpory svých zákazníků nabízíme prototypování hliníkových profilů metodou 3D tisku. Vyrobíme vzorek profilu pro lepší představu a „osahání“ před uvedením do výroby a investicí do výrobního nástroje – „matrice“.
Maximální rozměry objektu jsou omezeny. Tiskneme z materiálů PLA, ABS, PET, HIPS, Flex PP, Ninjaflex, Laywood, Laybrick, Nylon, Bamboofill, Bronzefill, ASA, T-Glase, filamenty s uhlíkovým vláknem aj.

Novinky a aktuality

  • PF2020

    VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI A OBCHODNÍ PARTNEŘI, DĚKUJEME VÁM ZA VAŠI PŘÍZEŇ A SPOLUPRÁCI. PŘEJEME VÁM KRÁSNÉ VÁNOCE A DO NOVÉHO ROKU 2020 PEVNÉ ZDRAVÍ, MNOHO PRACOVNÍCH I OSOBNÍCH ÚSPĚCHŮ. V průběhu svátků bude od 21.12.2019 do 5.1.2020 ZAVŘENO.

  • Vánoční celozávodní dovolená

    Vážení zákazníci, chtěli bychom vás informovat, že od 21.12.2019 do 05.01.2020 bude naše firma z důvodu vánočních svátků uzavřena. Všechny objednávky vytvořené v tomto období budou postupně vyřizovány po tomto datu.

  • Oznámení o odstávce 5. – 25. 8. 2019

    Vážení zákazníci, tak jako každý rok i letos se chystá pravidelná odstávka výroby ve výrobním závodě CORTIZO Z tohoto důvodu Vás informujeme o termínech k zaslání objednávek, abychom Vám mohli garantovat dodání zboží do odstávky. Odstávka proběhne v termínu od 5.8. 2019 až do 25.8.2019 V tomto termínu nebude možné EXPEDOVAT jakékoli objednávky!!! Termíny pro zaslání objednávek s dodáním do