Vítejte na stránkách CK Amitours

Švýcarsko - Aletschgletscher

Cestovní kancelář Amitours byla založena v roce 1992. Od počátku se zabýváme pořádáním autobusových zájezdů po Evropě pro skupiny i jednotlivce. Naší specializací je Švýcarsko, kam organizujeme zájezdy po celý rok - pobytové, poznávací, turistické, zájezdy s návštěvou termálních lázní a v zimě lyžařské. Ke každému klientovi přistupujeme s individuální péčí a snažíme se vyhovět všem jeho požadavkům na ideální dovolenou. Kolektivům nabízíme zorganizování programu dle jejich přání, tzv. "na míru". Cestovní kancelář je pojištěna proti úpadku dle zákona.

V levém menu najdete odkazy na naše osvědčené zájezdy. Doufáme, že se Vám některý zájezd zalíbí a setkáme se na našich zájezdech.

Z naší nabídky vybíráme

Švýcarsko, alpský okruh

Švýcarsko - Matterhorn

7-denní poznávací zájezd

Takové geografické pojmy jako Mont Blanc, Matterhorn nebo Jungfrau, zná určitě každý z nás. To vše můžete poznat na našem zájezdu do alpské země Švýcarsko. Švýcarsko je totiž zemí ledovců a vysokých alpských štítů, ale také krásných starobylých měst.

Švýcarsko - Bernské Alpy

Švýcarsko

9-denní poznávací zájezd s pěší turistikou

Snad nikde jinde ve střední Evropě nesahají ledovce tak daleko do údolí jako v okolí Grindelwaldu. V okolí je přes 300 km vycházkových cest a horských stezek, které spolu s řadou lanovek skýtají překrásné možnosti celodenních i polodenních výletů.

Švýcarsko - Wallis

Švýcarsko - Matterhorn

9-denní poznávací zájezd s pěší turistikou

Pobyt na tomto turistickém zájezdu do Švýcarska je zajištěn ve středisku Saas Balen v kantonu Wallis, poblíž velmi známého střediska Zermatt.

Švýcarsko - Wallis s kartou.

Švýcarsko

9-denní poznávací zájezd s pěší turistikou; termíny: červenec; cena: 12 590 Kč

Varianta oblíbeného zájezdu s lehkou pěší turistikou do oblasti Walisských Alp, místní lanovky a autobusy jsou v ceně zájezdu.