11

GENOVO

pasivní detektory jsou v ČR legální a povolené

Další info...

GENEVO MAX

Špička mezi přenosnými detektory

Další info...

ANTIRADARY a DETEKTORY KTERÝ ANTIRADAR JE NEJLEPŠÍ A JAK VYBRAT TEN SPRÁVNÝ

Každý z nás má občas naspěch. I tak si zaslouží cestovat v pohodě a bez stresu. Díky ochraně špičkovou technologií de- tektoru GENEVO Protector se můžete plně věnovat řízení místo toho, abyste hlídali podezřelá auta a kamerové úseky. Nenechte se za volantem stresovat policejními pastmi, neo- značenými auty a věčným sledováním tachometru. Místo toho si užívejte klidu a bezpečí, kdykoliv vyrazíte ve svém voze na cestu

Funkce přenosných antiradarů (radarových detektorů) je v principu stejná, jako těch napevno instalovaných. Oba dva typy slouží k tomu, abyste byli s dostatečným předstihem informováni o měření rychlosti. Hlavním rozdílem je tedy to, jak jsou ve voze instalovány, liší se ale mnoha další- mi aspekty.

Pokud hledáte vysoce kvalitní, spolehlivý, cenově dostupný a snadno použitelný antiradar, pak je antiradar Genevo dobrou volbou.

 

PROČ ANTIRADAR GENOVO?

    • Vysoká kvalita: Antiradary Genevo jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a jsou pečlivě testovány před uvedením na trh. To zajišťuje, že antiradary Genevo jsou spolehlivé a že budou fungovat i v náročných podmínkách.
    • Široká škála funkcí: Antiradary Genevo nabízejí širokou škálu funkcí, které mohou pomoci řidičům předejít pokutám za překročení rychlosti. Tyto funkce zahrnují detekci různých typů radarů, jako jsou kaskádové radary, laserové detektory, a stacionární kamery. Antiradary Genevo také nabízejí funkce, jako je upozornění na omezení rychlosti a upozornění na radarové zóny.
    • Cenově dostupné: Antiradary Genevo jsou cenově dostupné, což je z nich činí cenově dostupnou možnost pro řidiče, kteří hledají antiradar. Antiradary Genevo jsou také dostupné v různých cenových kategoriích, takže si každý může vybrat antiradar, který je pro něj vhodný.
    • Doživotní aktualizace softwaru: Antiradary Genevo jsou vybaveny doživotní aktualizací softwaru, což znamená, že řidiči mají vždy přístup k nejnovějším funkcím a aktualizacím.
    • Dobré zákaznické služby: Antiradary Genevo jsou dodávány s dobrými zákaznickými službami. Pokud řidiči mají nějaké problémy s antiradarem, mohou se obrátit na zákaznický servis Genevo a získat pomoc.

Naše reference

Sorry, No Cars available right now.

PŘENOSNÉ PASIVNÍ ANTIRADARYANTIRADARY GENOVO

KTERÝ ANTIRADAR JE NEJLEPŠÍ A JAK VYBRAT TEN SPRÁVNÝ

    • Spolehlivější: Pasivní antiradary Genevo detekují radarové signály, které vysílá policejní radar. Aktivní antiradary naopak generují vlastní radarové signály, které mohou být policejním radarem zachyceny a řidič identifikován.
    • Nenápadnější: Pasivní antiradary Genevo negenerují žádné radarové signály, takže je policejní radary nemohou zachytit a řidič identifikovat. Aktivní antiradary naopak generují radarové signály, které mohou být policejním radarem zachyceny a řidič identifikován.
    • Cenově dostupnější: Pasivní antiradary Genevo jsou cenově dostupnější než aktivní antiradary.
    • Mají delší životnost: Pasivní antiradary Genevo mají delší životnost než aktivní antiradary.
    • Jsou šetrnější k životnímu prostředí: Pasivní antiradary Genevo nevyzařují žádné škodlivé záření, zatímco aktivní antiradary vyzařují radarové záření, které může být škodlivé pro životní prostředí.
    • Jsou méně náročné na údržbu: Pasivní antiradary Genevo nevyžadují žádnou údržbu, zatímco aktivní antiradary je nutné pravidelně kalibrovat.

 

 

Irresistable PowerUnparalleled Presence

Curabitur a tristique quam, vitae cursus arcu. Fusce non lectus faucibus, interdum augue et, tincidunt sapien. Nullam diam felis, commodo eu pretium dictum, suscipit sit amet urna. Proin at justo aliquam, interdum sem cursus, pretium diam. Nulla facilisi. Suspendisse potenti. Praesent congue sem quis suscipit commodo. Sed et feugiat eros. Integer vitae augue velit.

Latest Offers

Sorry, No Offers available now.

Co vás zajímáČasto kladené dotazy

How to reserved a car here?

Curabitur a tristique quam, vitae cursus arcu. Fusce non lectus faucibus, interdum augue et, tincidunt sapien. Nullam diam felis, commodo eu pretium dictum, suscipit sit amet urna. Proin at justo aliquam, interdum sem cursus

How can i select a car for rent?

Curabitur a tristique quam, vitae cursus arcu. Fusce non lectus faucibus, interdum augue et, tincidunt sapien. Nullam diam felis, commodo eu pretium dictum, suscipit sit amet urna. Proin at justo aliquam, interdum sem cursus

tincidunt sapien?

Curabitur a tristique quam, vitae cursus arcu. Fusce non lectus faucibus, interdum augue et, tincidunt sapien. Nullam diam felis, commodo eu pretium dictum, suscipit sit amet urna. Proin at justo aliquam, interdum sem cursus

About Account

Technical Support

Car Features

Nabídka antiradarů a detektorů

PASIVNÍ SYSTÉM GENEVO MAX

NEJPRODÁVANĚJŠÍ DETEKTOR

GENEVO ONE S Black Edition

Vyvinut speciálně pro české řidiče

GENEVO ONE S

Jednoduše funkční detektor

GENEVO ONE M

Přenosný antiradar pro celou Evropu

Půjčovna ELektromobilů

Naše elektromobily v nabídce

Blog

Legálnost radarových detektorů v EU

Problematika používání radarových detektorů v Evropě je kvůli různým legislativám jednotlivých států poměrně složitá. Existují země, kde je možné s detektorem jezdit zcela bez omezení, ale jsou také státy, kde je to přísně zakázáno. Přenosné radarové detektory v zahraničí V zemích, kde je použití radarových detektorů zakázáno, je vhodné být s přenosným detektorem diskrétní, policejní hlídky s nimi neprovokovat…

Read More...

Antiradar přenosný vs. Antiradar napevno

KTERÝ ANTIRADAR JE NEJLEPŠÍ A JAK VYBRAT TEN SPRÁVNÝ Funkce přenosných antiradarů (radarových detektorů) je v principu stejná, jako těch napevno instalovaných. Oba dva typy slouží k tomu, abyste byli s dostatečným předstihem informováni o měření rychlosti. Hlavním rozdílem je tedy to, jak jsou ve voze instalovány, liší se ale mnoha další- mi aspekty. PŘENOSNÉ PASIVNÍ ANTIRADARY (přenosné radarové detektory…

Read More...

Jak funguje antiradar

Antiradar je zařízení, které aktivně ruší signály policejních radarů. Tato zařízení jsou v České republice nelegální. Antiradar funguje tak, že vydává signály, které ruší signály policejních radarů. Tím, že antiradar ruší signály policejních radarů, může pomoci řidičům uniknout pokutě za překročení rychlosti. Antiradary jsou však nelegální, protože mohou být použity k porušování zákona. Pokud jste přistiženi při používání antiradaru,…

Read More...

We Provide Services