Specializace na bezpečnostní zařízení

Cílem společnosti AParch je pomoci Vám ve výběru v oblastech bezpečnostní, neprůstřelné, protipožární, trezorové a bankovní techniky k ochraně osob a majetku, viz sekce Vlastní výrobní činnosti neprůstřelných, bezpečnostních, plných nebo prosklenných stěn, dveří, oken, trezorů, trezorových dveří, propustí, boxů, předavacích a výdejních zařízení.

Naše zkušenosti

a více než 25 let praxe

jsou Vám k službám


Společnost AParch s.r.o.

Vznikla roku 1993. Od té doby společně s dceřinnou firmou zajišťujeme dodávky vlastních výrobků - trezorů a trezorových dveří , neprůstřelných peněžních filtrů a propustí , bezpečnostních neprůstřelných dveří , oken a stěn , přesuvných a výsuvných misek a zařízení - v České a Slovenské republice , ale i do Německa , Srbska , Chorvatska.

Nabídky produktů

Zaměřujeme se především na návrh a výrobu zařízení se speciálními vlastnostmi , tedy nejen bezpečnostní , ale neprůstřelné , protipožární , panikové a jejich kombinace .

Vyberte si z naší nabídky

Aktualita|1.11.2014

Únikové a ochranné místnosti UOM - Panic Room

Únikové a ochranné místnosti UOM - Panic Room
Pomůžeme s návrhem a vybudováním únikové ochranné místnosti - UOM ( Panic Room ) , vyrobíme a dodáme posuvné automatické panikové trezorové dveře do UOM pro ochranu osob a majetku před napadením , vloupáním a ohrožením střelnou zbraní , navrhneme materiál stěn UOM , zajistíme příp. i certifikaci.
Aktualita|1.11.2014

Neprůstřelné bezpečnostní stěny , okna , dveře .

Neprůstřelné bezpečnostní stěny , okna , dveře .
Nabízíme neprůstřelné bezpečnostní stěny , okna , dveře pro zabezpečení osob před účinky přímého napadení a napadení střelnými zbraněmi ve třídách FB4/BR4 a FB6/BR6 dle ČSN EN 1522 a 1523 . Možnost kombinace vlastností s odolností proti vloupání dle ČSN EN 1627 - 1630 a protipožární odolností EW 60 a EI 60 dle ČSN EN 1634.1.
Aktualita|1.11.2014

Trezory a trezorové dveře pro uložení zbraní a střeliva .

Trezory a trezorové dveře pro uložení zbraní a střeliva .
Provedeme dodávky a montáže trezorů na uložení zbraní a střeliva , trezorových dveří do skladů pro zbraně a střelivo , zpracujeme návrh skladu zbraní a střeliva , znalecké posouzení skladu , vše v souladu se Zákonem č.119/2002 Sb. a provaděcími předpisy NV č.338/2002 a 347 / 2003 Sb.