Pronájem stylových Apartmánů Mladé Buky v Podkrkonoší, u skiparku Mladé Buky

Pronájem stylových Apartmánů Mladé Buky v Podkrkonoší

Nabízíme Vám pronájem moderně zařízených apartmánů s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. U objektu je zahrada s trampolínou, klouzačkou, ohništěm a možností parkování. Hosté mohou využít i společenskou místnost.

Naše apartmány se nachází v malebné krkonošské obci Mladé Buky, která se může pyšnit skiareálem s umělým zasněžováním a večerním lyžováním, běžkařskými tratěmi, golfovým hřištěm, bobovou dráhou a koupalištěm. Mladé Buky jsou ideálním výchozím místem pro cykloturistiku a horskou turistiku ve Východních Krkonoších.

Nejvýznamnějšími turistickými cíly v okolí jsou:
v zimě
všechny okolní skiareály - Skipark Mladé Buky, Černá hora - Janské Lázně, Pec pod Sněžkou, Černý Důl, případně není daleko ani Špindlerův Mlýn (do půl hodiny autem), běžkařské stopy okolo golfového hřiště, Zlaté vyhlídky, na Pomezních boudách, Černá hoře, nebo celá Krkonošská magistrála, Zoo Dvůr Králové;
v létě turistika a cykloturistika po Východních Krkonoších, nejvyšší cyklostezka v ČR na Luční boudu, krasné Luisino údolí, kudy se lze dostat na Černou horu, Rýchorský prales, v červnu kvetoucí lilie na Kraví hoře, Stachelberg, hospital Kuks, Ratibořice, Adršpašsko-Teplické skály, Trutnov, ZOO Dvůr Králové nad Labem.

Leto4 - Destek hriste u skiarealuLeto5 - Detske hriste u skiarealuLéto6 - Výhled na Východní KrkonošeLéto8 - Podzimní Východní KrkonošeLéto9 - Jarní východní KrkonošeLéto12 - Golfové hřištěLéto2 - Grund golf resort a SněžkaLéto1 - Letní skiareálZima3 - Kostel Mladé BukyZima1 - Apartmány Mladé BukyZima4 - SkiareálApartmány Mladé BukyApartmány Mladé Buky