Zemní vruty - základy bez betonu

Zemní vruty - základy bez betonu

Kamenná prodejna - Blansko, Poříčí 15.


Zemní vruty jsou vhodné pro stavby bez  použití betonu. Postavíme Vám na ně ploty, pergoly, ale i větší stavby. Prostě vše.

Díky tomu, že zemní vruty mají pravidelný závit se stejnou plochou po celé délce závitu, nedochází k rozmělnění zeminy a jejímu narušení, ale vrut se zařízne do terénu a kónusové tělo zeminu ještě zhutní. Zemními  vruty plně nahradíme betonové základy. Musíme si dát pozor na nekvalitní výrobky, které sice jsou levnější , ale nemají pravidelný závit ani kované kónusové tělo, které jsou nezbytné proto, aby zemní vruty stabilně držely svoji pozici v terénu.
Zemní vruty  jsou staticky ověřeny na tlakovou, tahovou a boční zátěž. Umožňují vybudování základů během několika minut. Díky jejich možnosti okamžité zatížitelnosti je výhodou výstavba plotu bez čekací doby na zatuhnutí betonu. Zemní vruty vyžadují minimální náklady na personál a jsou výrazně cenově výhodnější než běžné základy. Ušetří vám kopání a betonování! Mezi jejich další výhody patří naprosto přesná instalace, odolnost proti povětrnostním vlivům a jejich bezproblémová demonáž, takže žádné  starosti pro další nájemníky pozemku.

Vedle základových zemních vrutů pro spotřebitele k upevnění slunečníku, plotu, přístřešku pro auta atd. existují i speciální zemní vruty pro využití v dopravním a silničním stavebnictví, při stavbách stožárů a lehkých průmyslových hal, solárních panelů, reprezentativních staveb a mnoha dalších.

 

 Ploty pro domy, průmyslové objekty, dálnice, fotovoltaiky, nebo jiné pozemky realizujeme na zemní vruty rychle a bez jakýchkoliv vedlejších  nákladů na úpravu terénu po stavbě. Nabízíme kompletní sortiment plotů a oplocení za skvělé ceny.  Více o plotech najdete na  APLEG-PLOTY.

 

Posuvná brána na zemní vruty? Jsme první, kdo provedl montáž posuvné brány do zemních vrutů. Jak vidíte, vlastně bez uklízení je vše tak, jak to bylo před montáží brány.

.

Na zemní vruty je možné bez problémů osadit i křídlové brány a branky. Rychlá montáž a výhoda, že můžeme zemní vruty okamžitě zatížit, nám zkrátí čas potřebný pro realizaci celého oplocení.

 
 
Zemní vruty jsou plnohodnotným moderním stavebním prvkem, nejsou omezeny ročním obdobím  a umožňují založení dřevostavby již za 1 den!

 

Montáž zemních vrutů je možná takřka do jakéhokoliv podloží a jsme schopni založit stavby různých velikostí a možností (až 72kN na vrut). Vzhledem ke kvalitní zinkové úpravě  je jejich životnost opravdu dlouhá, cca 150 let (úbytek zinku 1 mikron/rok).

Zemní vruty šetří Váš drahý čas!


      
TOPlist
print