Aquasar

štít proti tvrdé vodě

O nás

aktuality 

Úspora vody

Nebuďte závislí na diktátu cen dodavatelů energií a vody. Vezměte své náklady do svých vlastních rukou. I vy se můžete...

Uzemnění

Před instalací úpravny velmi doporučujeme pozorné pročtení montážního listu, který je nedílnou součástí balení úpravny...

Voda jako ze studánky ….

Do naší nabídky jsme zařadili filtr s náplní aktivního uhlí, tedy filtr na na odstranění (nejen) chlóru. Výrobcem je...

Anticalc drtí tvrdou vodu

 

Odstraní vodní kámen
Se zárukou 5 let a úplným vrácením peněz
Nevyžaduje žádnou údržbu
Jednoduchá montáž

Jedná-li se o vodu a zvláště o tvrdou vodu, je kvalita na prvním místě. Proto kromě pětileté záruky na úpravnu vody ANTICALC® dodáváme naše výrobky i se zárukou vrácení peněz. Všechny naše produkty jsou špičkové kvality
a splňují přísná technická i hygienická kritéria Evropské Unie.

Zařízení nevyžaduje žádnou údržbu, a přesto je jeho životnost na několik generací.

Prověřená záruka kvality

 

Jak řešit tvrdost vody

Fyzikální úpravna vody ANTICALC® mění strukturu
a velikost krystalů vápníku, který způsobuje tvrdost vody. Pomocí magnetické rezonance jsou krystaly rozbíjeny na nanočástice, a tím ničí dobře známý vodní kámen. Tento přelomový systém uspoří i několik tisíc korun ročně. Dodáván je navíc
se zárukou 5 let
!

Instalace úpravny vody ANTICALC® je rychlá, úpravna tvrdé vody je vhodná pro domácnosti i pro většinu odvětví průmyslu.

Poradí si se všemi problémy, které s sebou nese tvrdost vody. Upravená tvrdá voda zároveň velmi příznivě působí na pleť. Kromě úpravny tvrdé vody ANTICALC® nabízíme i různé druhy ochranných filtrů.

Volejte zdarma

775 578 995

info@aquasar.cz

Kontakt na slovensko

0907 335 332

vojjana@centrum.sk

Tvrdost vody

nepřítel domácností firem

Tvrdá voda je problémem na většině území České republiky. Přináší s sebou mnoho komplikací. Jsou to vysoké finanční náklady na opravy poškozených spotřebičů
a vodních zařízení, které se mohou kvůli tvrdé vodě porouchat znenadání.

Úpravna vody ANTICALC® tvrdou vodu nejen zbaví vodního kamene, ale zároveň v ní uchová zdraví prospěšné minerály (hořčík, vápník…). Působením magnetické rezonance jen změní jejich formu v tvrdé vodě z velkých a pro spotřebiče nebezpečných krystalů se schopností usazovat se, na malé nanokrystaly, které již usazení schopny nejsou. Tyto nově vzniklé nanokrystaly působí jako jemné abrazivo, čímž úpravna tvrdé vody ANTICALC® zároveň zajistí i vyčištění již stávajících úsad vodního kamene.
Obrovským přínosem úpravny ANTICALC® je úspora energie a to až několik stokorun měsíčně.

ANTICALC® je velmi vítaným pomocníkem například v zemědělské výrobě. Tvrdost vody může způsobit například snižování účinnosti vodou podávaných léků.

Fyzikální úpravna vody ANTICALC® se zkrátka nikde neztratí.

Produkty

Anticalc

Význam fyzikální úpravny ANTICALC® pro řešení všech technických problémů vyplývajících z tvrdosti vody, t.j. především tvorby vodního kamene, je jednoznačný a je dostatečně popsán a doložen. ANTICALC® je léty prověřený způsob boje proti tvrdé vodě a vodnímu kameni.

Zobrazit více >>

Depura

Filtr Depura od předního světového výrobce zachytí jakékoliv částečky větší než 60 mikronu.
Už žádné mechanické nečistoty neohrozí vaše vodovodní baterie, pračky, myčky atp.
Nic se nedostane do vašich rozvodů vody. Vlastní filtrační vložku není třeba nikdy měnit, stačí ji pouze po nějaké době propláchnout proudem vody a znovu opakovaně používat.

Zobrazit více >>

Filtr s náplní aktivního uhlí

Pokud snad ve vodě cítíte nepříjemnou pachuť či přímo chlór, je to jednoznačný příznak toho, že něco není v pořádku. Sloučeniny chloru se ale do vody mohou dostat i z průmyslové výroby a jako důsledek použití pesticidů v zemědělstvý.

Zobrazit více >>

Pračkový filtr

Tento filtr je ekonomickým, ale zároveň velmi účinným řešením k odstranění vodního kamene z topných těles pračky a myčky. Náplní filtru jsou krystaly polyphosphatů.

Zobraziit více >>

Úsporná sprchová hlavice EcoXygen

Namontujte si úspornou sprchovou hlavici EcoXygen.

Úsporná sprcha EcoXygen zajišťuje příjemný proud vody už od průtoku 1,5 l za minutu. Poskytuje komfortní a velmi silnou masáž.

Zobrazit více >>

Speciální filtrační vložka na železo PENTAIR RFFE10-BB

Větší potrubní filtr pro odstranění mechanických nečistot, chloru, nepříjemných zápachů a chuti z vody, jsou vhodné pro větčí průtoky.

Zobrazit více >>