Přeskočit na obsah

Deratizace Praha - ASANA servis s.r.o.

Specialista na deratizace, dezinsekce a dezinfekce v Praze a okolí.

Mimo tyto služby zajišťujeme také sanace zdiva od plísní a hub. Dále zajišťujeme ochranu dřeva a dřevěných konstrukcí před škůdci, houbami a plísněmi, jako prevenci proti požárům a výskytu škůdců. Na všechny tyto činnosti zajistíme odborné mykologické posudky. Orientační ceník našich služeb najdete zde.

ASANA servis s.r.o. | Deratizace Praha
Profil
O NÁS
Deratizace
DERATIZACE
Dezinfekce
DEZINFEKCE
Dezinsekce
DEZINSEKCE
Dezikace
DEZIKACE
Ochrana dreva
OCHRANA DŘEVA
Protipozarni ochrana
PROTIPOŽÁRNÍ
OCHRANA
Ochrana zdiva
OCHRANA ZDIVA
Asanace
ASANACE
Informace o škůdcích
INFORMACE
O ŠKŮDCÍCH
VEŘEJNÝ I SOUKROMÝ SEKTOR

KDE PŮSOBÍME

Potravinářský průmysl

pekárny, mlýny, cukrárny, sklady, masokombináty, obchody

Ostatní průmysl

papírny, továrny, atp.

Gastronomie

hotely, restaurace, kuchyně, jídelny

Veřejné budovy

úřady, školy, školky, pošty, nádraží, banky

Zdravotnictví

nemocnice, polikliniky, ústavy soc. péče

Zemědělství

veterinární dezinfekce

Privátní sféra

byty, kanceláře, domy, chaty

Celoplošná deratizace

městských částí, skládek atp.

AKTUÁLNÍ TOP ŠKŮDCI

Mravenec faraon
Mravenec faraon
Štěnice
Štěnice domácí
Rus domácí
Rus domácí
VÝBĚR ZE SLUŽEB​

DERATIZACE

Firma ASANA servis Praha zajistí provedení deratizace, což je komplexní ochrana před hlodavci a chemické hubení hlodavců. Kvůli nebezpečnosti hlodavců by význam deratizace rozhodně neměl být podceňován – deratizace chrání Váš majetek i zdraví. Pro účely deratizace používáme registrované přípravky a dodržujeme zákonná nařízení a místní předpisy pro deratizace. Mezi služby, které provádí ASANA servis Praha, patří kromě deratizace i dezinsekcesanace zdivaochrana dřeva a dezinfekce.

DEZINSEKCE

Provedením dezinsekce potlačujeme výskyt členovců, kteří přenášejí nebezpečné nemoci. Dezinsekce také zabrání výskytu členovců, působících škody na majetku, a dalších škůdců. Pro účely dezinsekce používá firma ASANA servis Praha pouze registrované produkty. Jako prevenci před nutností provedení dezinsekce doporučujeme dbát na čistotu a pečlivý úklid odpadků a zbytků potravin.

DEZINFEKCE

ASANA servis Praha provádí i desinfekce, což jsou opatření pro eliminaci choroboplodných zárodků. Dezinfekce může být aplikována dvěma způsoby, a to buď jako plošná či prostorová dezinfekce. Cena dezinfekce od firmy ASANA servis Praha se stanoví dle náročnosti a cen materiálů. Přesné stanovení ceny dezinfekce určí firma ASANA servis Praha prohlídkou objektu.

SANACE ZDIVA

Sanace zdiva a stavebních hmot slouží pro likvidaci plísní a hub. Během sanace zdiva provedeme asanační práce i znalecké a mykologické posudky. Pro sanace zdiva používáme prostředky jako např. SAVO, FUNGISAN či LAUTERCID. Aplikace prostředků pro sanace zdiva probíhá v následujícím pořadí: postřik, nátěr a injektáž.

OCHRANA DŘEVA

Proč je ochrana dřeva důležitá? Ochrana dřeva slouží jako prevence proti ohni a výskytu škůdců, hub a plísní. Než je ochrana dřeva provedena, zajistíme znalecký posudek stavu dřevěné konstrukce, aby ochrana dřeva byla realizována opravdu účelně.

KONTAKTUJTE NÁS

MÁTE ZÁJEM O NAŠE SLUŽBY? JSME TU PRO VÁS!

SPECIALISTÉ NA DERATIZACE, DEZINSEKCE A DEZINFEKCE