Umělecké kovářství ATTA společnost s ručením omezeným

Kovaný nábytek

Společnost ATTA s.r.o. - umělecké kovářství a kovovýroba byla založena už v roce 1990. Při výrobě kovaných produtků tak čerpáme z dlouhodobé tradice a více než dvacetiletých vlastních zkušeností s kovovýrobou.

Pro umělecké kovářství ATTA s.r.o. není problém realizovat víceobjemové zakázky během krátké doby. Pro neustálé zlepšování produktů a výrobních procesů také spolupracujeme i s dalšími uměleckými kováři, výtvarníky a architekty.

Velký výběr kovaných plotů včetně fotografií ZDE

Kovové a kované předměty nejvyšší kvality

Kované doplňky - umělecké kovářství ATTA

Dokážeme pro Vás vyrobit širokou škálu kovářských výrobků nejvyšší kvality.

Vyrobíme produkty podle Vašich představ

Kované produtky můžeme zhotovit podle našich i Vašich návrhů. Pro konzultaci Vašich návrhů zajistíme poradenství architekta i výtvarníka.

V naší nabídce naleznete širokou škálu výrobků jako například kovaný nábytek, kované ploty a oplocení, kované brány a vrata, zábradlí či nejrůznější bytové a zahradní doplňky. Nově si můžete vybrat kované ploty z široké nabídky na ploty-divis.cz. Pro snadný výběr kovaného plotu na míru vyzkoušejte konfigurátor kovaných plotů.

Umělecká kovovýroba

Plot z uměleckého kovářství ATTA Hradec Králové

V naší dílně používáme tradiční kovářské postupy s velkým důrazem na ruční výrobu a ruční zpracování.

Při návrhu a výrobě nejrůznějších výrobků (kované ploty, kované brány a zábradlí atd.) spolupracujeme se špičkovými uměleckými kováři. Kované ploty a kované brány pro nás mimojiné zajišťuje Kovářství Diviš.

Rychlý kontakt ATTA s.r.o.
Chlum 29,
503 12 Všestary
okres Hradec Králové

mobil: 723 744 136
email: