Stěhování Praha

Stěhování AUTEKO vás přestěhuje - Praha i celá ČR

Stěhování Praha
Stěhování Auteko Praha

Stěhování Auteko Praha

Firma Auteko stěhování Praha vznikla v roce 1996 jako stěhovací a přepravní firma. Od té doby jsme získali mnohé zkušenosti v oblasti stěhování domů, stěhování bytů, stěhování kanceláří, stěhování těžkých břemen, stěhování skladů a archivů, včetně nejrůznějších technologických zařízení. Od doby vzniku naše firma Auteko stěhování Praha přestěhovala stovky domácností, kanceláří a přepravila několik set tun zboží po celé České Republice a Evropě. Jsme schopni provést stěhování od jednotlivých kusů v domácnosti až po rozsáhlé přesuny stovek pracovních míst a těžkých břemen.

Auteko stěhování Praha neláká zákazníky na „ moderní " nejnižší cenu za odvedené práce jako konkurence, neboť nejlevnější cena neznamená zpravidla perfektně provedenou službu. Naší prioritou je korektní jednání a práce odvedená na 100%. Na rozdíl od jiných stěhovacích firem garantujeme konečnou cenu za stěhování.

Auteko stěhování Praha Vám ráda a ochotně pomůže zdarma naplánovat stěhování a sestaví pro Vás individuální ceník stěhování. Stěhování tak proběhne bez problémů.

Auteko stěhování Praha v současné době kromě stěhovacích prací a autodopravy nabízí také výrobu speciálních obalů, uskladnění věcí a zboží, jejich kompletaci, přípravu k rozvozu a následný rozvoz po celé ČR během několika hodin.

Auteko stěhování Praha - Váš spolehlivý partner pro autodopravu a stěhování po ČR a Evropě

Kontaktní Informace

AUTEKO - Ivan Křížek

Lečkova 1515
Praha 4, Chodov
149 00
Napsat email

Telefon

tel: 267 915 232 fax: 272 931 962 mobil: 608 236 437

Mapa

Zobrazit na mapě
Všechna práva vyhrazena © www.stehovani-praha-stehovani.cz - 2011
Oblíbené: Axa.cz