Warning: Constants may only evaluate to scalar values in /data/web/virtuals/31010/virtual/www/wp-content/plugins/contact-form-7-simple-recaptcha/includes/languages.php on line 74
Monitoring vozidel a aut přes GPS a GSM - systém AUTOAWACS

Satelitní zabezpečení vozidel

Online sledování vozidel

Elektronická kniha jízd

Monitoring vozidel AUTOAWACS

Mějte své vozidlo neustále pod dohledem a v bezpečí.

Monitoring vozidel AUTOAWACS – hlavní využití systému

Satelitní zabezpečení vozidel

Se systémem AUTOAWACS pro monitoring vozidel budete mít auto nepřetržitě pod dohledem našich dispečerů, kteří vozidla neustále monitorují. V případě krádeže lze vozidlo na dálku odstavit z provozu a zajistit jeho dohledání. Systém obsahuje také další bezpečnostní prvky, které zvyšují míru zabezpečení vašeho  vozidla.

Využití monitoringu vozidel - zabezpečení auta

GPS sledování provozu vozidel

Pořízením našeho sytému získáte dokonalý přehled nad svým vozidlem či kompletní dohled nad vozovým parkem ve společnosti. Pro monitoring vozidel je k dispozici webová aplikace, kterou jednoduše spustíte bez instalace ve Vašem internetovém prohlížeči. Můžete tak sledovat pohyb aut v reálném čase online.

Sledování provozu vozidel využitím monitoringu autoawacs

Elektronická kniha jízd

Vedení agendy elektronické knihy jízd prostřednictvím systému AUTOAWACS Vám ušetří mnoho času při vyplňování obyčejných evidencí jízd. Navíc lze detailně zobrazit veškeré uskutečněné cesty v podrobném mapovém podkladu a kontrolovat tak možné zacházení s Vaším vozidlem. Propracované funkce systému také nabízí velké množství veličin, které lze u daného vozidla sledovat, včetně evidence přihlašování řidičů k jednotlivým vozidlům.

Elektronická kniha jízd pro monitoring vozidel autoawacs

Proč využít náš monitoring vozidel?

Naše společnost se monitoringem vozidel zabývá již přes 15 let. Systém AUTOAWACS provozujeme již od roku 1999 a za mnoho let provozu máme velmi mnoho zkušeností, které dokážeme zužitkovat při modernizaci a dalším vývoji. Za období svoji působnosti jsme si vybudovali poměrně významné postavení na trhu v České republice a dále provozujeme systém AUTOAWACS na území Slovenska.

Našim zákazníkům dokážeme odborně poradit, konzultovat jeho požadavky a nabídnout optimální řešení pro jeho potřebu. Produkty pro monitorování vozidel jsou dostupné na celém území prostřednictvím našich partnerů, nebo přímou objednávkou v sídle naší společnosti.

Produktovou nabídku zařízení AUTOAWACS můžeme rozdělit do 3 hlavních kategorií, podle způsobu jejich využití. Tou první je skupina produktů využívajících se jako pasivní vyhledávací systém. Druhou skupinou jsou produkty sloužící jako aktivní vyhledávající systém. A poslední skupinou jsou produkty pro sledování a monitoring vozidel.

  • Provoz systému již od roku 1999

  • Neustálá modernizace a vývoj zařízení

  • Vlastní NON-STOP dispečerské pracoviště

  • Individuální přístup ke každému zákazníkovi

  • Návrh optimálního řešení přímo na míru

  • Výhodné pojištění vozu s partnerem INSIA - Gorau

7000

Zákazníků již využilo naše služby

98%

Odcizených vozidel vráceno svému majiteli

20 let

Neustálého rozvoje a zdokonalování systému

731 11 55 11

NON-STOP dispečerské pracoviště

Vyzkoušejte ONLINE monitoring vozidel

Online sledování vozidel AUTOAWACS

Je to jednoduché ! Vyzkoušejte naší aplikaci pro online monitoring vozidel přímo na Vašem počítači. Nemusíte složitě instalovat žádný software, nebo vozit Vaše vozidlo do servisu pro namontování satelitní jednotky. Stačí se pouze přihlásit na portále kdejsiauto.cz  a automaticky získáte přístup k testovacím jednotkám, které jsou funkční v běžném provozu.

Uživatelské jméno: demo
Heslo: 1234

Přemýšlíte o satelitním zabezpečení vozidla
nebo chcete nechat Vaše auto sledovat?

Zdarma Vám zpracujeme nezávaznou nabídku monitoringu pro vaše vozidlo dle Vámi definovaných požadavků a navrhneme Vám, jaký produkt si z naší produktové řady vybrat přímo pro Vaši potřebu. Nemusíte tak kupovat zbytečně drahé zařízení a platit za funkce, které nevyužijete.

Hlavní partneři

Spolupracujeme