Vaše auto, naše starost!

Pochopili jsme, že v dnešní době je pro klienty důležitá, kromě kvalitně opraveného vozu i doba, za kterou si může vůz opět odvézt. Proto jsme se zaměřili na to, aby se u nás každý vůz zdržel minimální čas. Kvalita odvedené práce a osobní přístup ke každému zákazníkovi je u nás samozřejmostí. Vozidla nenecháváme stát jen tak ladem a proto si většina zákazníků může svůj vůz odvézt ještě týž den, maximálně do druhého dne. Veškeré informace o opravě jsou konzultovány s majitelem vozu na místě, nebo po telefonické domluvě v případě, že se projeví závady, které nebyly zjistitelné při převzetí vozidla do opravy.

 

Naše cenové nabídky
Pracovní doba
Kontaktuj nás

Co děláme?

Naší snahou je postarat se o zákazníka od A až do Z. Abychom mohli ručit nejen za kvalitu odvedené práce, ale i za namontované náhradní díly, dbáme i na výběr dodavatelů. Čínské a jiné pochybně vyrobené díly u nás nedostanete. Staré vymontované díly na přání klienta ukazujeme nebo je vracíme. Držíme se hesla, že jen spokojený klient je věrný zákazník.

Pozáruční i záruční opravy vozidel všech značek

Kompletní servis klimatizace

Opravy výfuků

Servis podvozku

Geometrie

Zajištění Emisní kontroly + STK

Pneuservis - Přezouvání / Uskladnění / Lepení / Prodej pneu

Výměny olejů/filtrů

Proč si vybrat nás?

V našem autoservisu klademe zákazníka na první místo. S individuálním přístupem, rychlou reakcí a profesionálním servisem se snažíme plně vyhovět vašim potřebám a přání. Při nás najdete konkurenceschopné ceny, široký sortiment služeb a garanci kvality.

Zkušení technici

Naši zkušení technici mají dlouholetou praxi v oboru.

Individuální přístup

Ke každému zákazníkovi přistupujeme profesionálně a individuálně, abychom plně vyhověli jeho specifickým potřebám a očekáváním.

Technická podpora

Kdykoliv se na nás můžete telefonicky obrátit. Rádi Vám zodpovíme Vaše dotazy.

Profesionální jednání

Jsme spolehlivý a ověřený servis, na který se mohou zákazníci spolehnout.