Dárkové poukazy Praha

 

Dárkové poukazy 2021

VÁNOCE 2021 - PRODEJ DÁRKOVÝCH POUKAZŮ

Lámete si marně hlavu s dárkem pro Vaše blízké, který by je zaručeně potěšil a mohli jej zároveň kdykoli využít? Pak jsou pro Vás dárkové poukazy od společnosti Autofolie Praha s.r.o. jako stvořené.

DÁRKOVÉ POUKAZY PRAHA, KTERÉ ZARUČENĚ POTĚŠÍ

Nevíte čím obdarovat partnera, tatínka nebo bratra, kteří rádi vylepšují své auto? Dárkové poukazy Praha na auto moto služby Vám skvěle poslouží.

PRAKTICKÉ DÁRKOVÉ POUKAZY PRAHA

Přinášíme Vám dárkové poukazy Praha na materiál i montáž karbonové, lesklé nebo matné fólie na střechu nebo kapotu jakéhokoliv vozu. Fólie na auto je skvělou alternativou pro ty, kteří si přejí, aby jejich vůz vypadal skvěle, ale zároveň nechtějí utrácet velké peníze.Nabízené dárkové poukazy Vám skvěle poslouží jako originální dárek pro každého motoristu a milovníka auto moto oboru. Můžete zde snadno pořídit dárkové poukazy například na profesionální tónování autoskel, celopolep aut a celou řadu dalších dárkových poukazů, které mohou obdarované osoby prakticky využít.

 

Platnost dárkových poukazů  10.1.2022 - 31.12.2022

          AKČNÍ DOTOVANÉ DÁRKOVÉ POUKAZY      

 

Vydáno 20 ks

Dárkové poukazy na tónování autoskel za 2.700 Kč s Dph. s filmem Suntek High Perfomance  nejkvalitnější film na trhu s doživotní zárukou, na všechny karosérie osobních aut 

Vydáno 5 ks

Dárkové poukazy na změnu barvy vozu za  16.900 Kč s Dph. s 10letou folií Avery Dennison ( Ohio - USA ). Dárkový poukaz platí na montáž + materiál ( sedan, liftback, combi, hatchback )  sleva 50% !!!!