Vítejte v Autokempu Světlíková - STAŇKOV

 

 Přijeďte navštívit velice klidný a čistý kemp kde dáváme přednost kvalitě před kvantitou...

 

Náš kemp v obci Staňkov provozujeme téměř 20. let  a za tu dobu máme spoustu stálých hostů, kreří se k nám vracejí především za klidnou a téměř rodinnou atmosférou na které je náš kemp postavený. Samozřejmostí je dodržování nočního klidu a celková čistota kempu.

 

Můžete k nám přijet s vlastními přívěsy, obytnými auty či jen pod stan a vybrat si na našem pozemku o rozloze 5000m2 místo ať už na posekané louce či v udržovaném "lesíku" které Vám bude nejvíce vyhovovat,auto si můžete zaparkovat hned vedle Vás.

 

Pro ty, kdo nechtějí cestovat s přívěsem ani stanem nabízíme ubytování v prostorných (6m) 4 lůžkových obytných přívěsech a obytné maringotce ve kterých najdete (kromě lůžkovin) vše co potřebujete, jako je lednice, plynový sporák, topení atd. UPOZORŇUJEME že do našich přívěsů mají bohužel Vaši domácí mazlíčci vstup zakázán.

 

Kemp je vybaven novým sociálním zařízením s teplou,pitnou vodou a sprchami.

Hranice našeho kempu z jedné strany kopíruje Staňkovský rybník, takže koupání je otázkou pár kroků. Břeh rybníka je upranený a vstup do vody přizpůsoben tak, že i děti bez problémů mohou do vody vstupovat i vylézat. Dno rybníka je písčité takže voda je čistá a nezkalená.

 

V hlavní sezóně nabízí Staňkov cca 20 stravovacích zařízení od stánků s občerstvením až po klasické restaurace s dobrou kuchyní za příznivou cenu.

 

Přijeďte se přesvědšit, že přívlastek KLIDNÝ na náš kemp opravdu sedí...

 

Autokemp Světlíková - Staňkov se těší na Vaši návštěvu !!!

 

 

  UBYTOVÁNÍ STAŇKOV  - Staňkovský rybník - ubytování