Autoplošiny

Výškovým pracím se v některých oborech nevyhnete. Čemu se ale můžete vyhnout, je nákladný a na stavbu časově náročný pronájem či nákup lešení. Pokud potřebujete autoplošinu pouze na občasné práce, máme tu pro vás řešení, které váš problém vyřeší a plně uspokojí vaše potřeby.

Nabízíme k pronájmu prvotřídní autoplošiny, díky kterým vždy dosáhnete tam, kam potřebujete. Pronájem autoplošiny u nás má mnoho výhod.

Cena

V ceně se nám nemůže nikdo rovnat, protože vždy účtujeme tak, aby to bylo výhodné především pro vás. U jiných firem zaměřených na půjčování autoplošin by se mohlo stát, že vám bude naúčtována vysoká částka za dopravu, protože řidič s plošinou pojede delší trasou. U nás se ale tohle stát nemůže. Ceny za odvoz autoplošiny na vámi určené místo je totiž kalkulována pomocí aplikace, která vždy vybírá nejkratší možnou cestu. A tu účtuje, ať už řidič zvolí jakoukoliv cestu. Tuto cenu si můžete sami předběžně vypočítat na našem webu pomocí kalkulačky, která přesně odpovídá naší aplikaci a cena na kalkulačce tedy bude stejná, jako cena na výsledné faktuře.

U nás máte navíc na výběr mezi dvěma výchozími městy, ze kterých může být výjezd účtován. Účtujeme dopravu z Kralup nad Vltavou, nebo z Prahy – Ďáblic. Systém vám sám naúčtuje kratší a tím pádem výhodnější trasu.

Moderní vybavení

Naše plošiny jsou ve výborném technickém stavu a pokryjí běžný rozsah všech výškových prací. Nabízíme tři různé autoplošiny, které se liší především svým dosahem. Vybrat si můžete mezi výškovým dosahem 21 metrů, 22 metrů25 metrů a 30 metrů.

Navíc nabízíme k zapůjčení i doplňkovou výbavu, která zahrnuje elektrocentrálu, vysokotlaký čistič nebo závěsný hák, abychom vám maximálně ulehčili práci.

Téměř všechny naše autoplošiny spadají technicky do kategorie osobních vozů, protože jsou postavena na podvozku do 3,5 tuny. Lehce se tak s nimi dostanete i tam, kam větší plošiny nemohou.
jedinou výjimkou je plošina Mercedes Canter 4×4 s dosahem 30 metrů. Její váha je 5,9 tuny.