Autorádia s DVD pro váš vůz

Bývaly doby, kdy bylo autorádio s DVD přehrávačem známkou vysokého nadstandardu a většina majitelů o něm mohla pouze snít. V dnešní době je situace na trhu s autorádii diametrálně odlišná, neboť ta se stala dostupná opravdu pro každého. Široký výběr, který dnes zákazníci mají, znamená jednak nízké ceny díky konkurenci mezi výrobci, jednak možnost zvolit si model přesně podle svých představ a potřeb. Ať už jste milovník aut, který touží po dokonale vypadajícím interiéru, fanoušek moderních technologií nebo máte rodinu a potřebujete pro její nejmenší členy zábavu na dlouhé cesty, autorádio s DVD je pro vás tou pravou volbou.

Je to dáno také celou řadou výhod, kam se zcela určitě řadí:

  • Nízké pořizovací ceny, jaké autorádio s DVD má
  • Možnost využití parkovací kamery či navigace
  • Možnost přehrávání klasických DVD disků
  • Možnost přehrávání vlastní hudby i filmů
  • Možnost přehrávání vlastní hudby i filmů
  • Kompatibilita s celou řadou formátů
  • Velké displeje s kvalitním rozlišením
  • Velké displeje s kvalitním rozlišením
  • Více o nabídce

    DVD autorádia ocení každý

    Dnešní autorádia oplývají celou řadou užitečných funkcí: lze k nim připojit parkovací kameru, lze na nich přehrávat audio i video soubory, spustit GPS navigaci, jejich displeje slouží jako zobrazovací plocha pro palubní počítač a lze skrze něj ovládat mnohé jeho funkce. V některých případech disponují díky operačnímu systému Android i všemi funkcemi chytrých zařízení. Prim mezi autorádii hrají dnes zařízení formátu 2din, který umožňuje integraci opravdu velkých, kvalitních displejů, jež se pak stávají přirozeným středobodem interiéru každého vozu.
    Obecně lze autorádia rozdělit na ta univerzální, která si budou rozumět prakticky s kterýmkoliv autem, a ta, která jsou určena pro konkrétní modely (tato autorádia jsou označována jako OEM). Výhody a nevýhody obou typů jsou zřejmé, v prvním případě za univerzalitu zákazník obětuje ne zcela dokonalé designové sladění autorádia a interiéru, případně některé funkce palubního počítače, v druhém případě potom získáte prvek skvěle padnoucí do interiéru vašeho auta a stoprocentní funkčnost včetně využití multifunkčního volantu, jen jej pravděpodobně nevyužijete ve svém dalším voze.
    Nejspolehlivější cestou k výběru toho nejvhodnějšího a nejlepšího autorádia s DVD přehrávačem je kontaktovat skutečnou jedničku na trhu. V obchodě 2din můžete výběr konzultovat s opravdovými odborníky, dostane se vám individuálního přístupu i špičkového servisu. Jen tudy totiž vede cesta ke spokojenému zákazníkovi.

    Více na 2DIN.cz