Skip to main content

Sériová výroba přesných
soustružených součástí

PROFESIONÁLOVÉ V OBRÁBĚNÍ

Více než 20 let na trhu a milióny vyrobených kusů z nás činí profesionály v oboru.

CERTIFIKACE ISO 9001

Nároční klienti z oblasti automobilového průmyslu každý den prověřují naši kvalitu.

Dokumenty ke stažení
ISO 9001 CZ

MODERNÍ VYBAVENÍ

Spolehlivost, zaměření na kvalitu a vysoká produktivita určují výběr našich technologií.

S čím vám pomůžeme…

Vzhledem k našemu technologickému vybavení jsme schopni obrábět jak jednoduché, tak i velmi složité díly, zpravidla do průměru 60 mm, především z tyčového materiálu. Díly vyrábíme hlavně z běžných konstrukčních, ušlechtilých i nerez ocelí, slitin mědi i hliníku. Dále můžeme nabídnout kusovou a malosériovou výrobu na CNC soustruhu a CNC frézovacích centrech, včetně laserového značení. Všechny díly můžeme dodat včetně povrchových úprav od certifikovaných dodavatelů.

Nabízíme sériovou i zakázkovou výrobu. Snažíme se o co největší spokojenost našich zákazníků. Neváhejte nás poptat na obchod@avskovo.cz.

CNC obrábění

Naši výrobu zajišťujeme na více než 15 CNC obráběcích strojích. Výrobu zajistíme od nákupu materiálu, přes obrobení až po povrchovou úpravu na základě vaší výkresové dokumentace.

Specializujeme se na velkosériovou výrobu.

více

Nástrojárna

V naší nástrojárně nabízíme kusovou a malosériovou výrobu složitých součástí na CNC strojích, doplňkově se věnujeme též konvenčním metodám obrábění - disponujeme kupříkladu soustruhem, frézkou, bruskou nástrojů, poloautomatickou pilou či dalšími konvenčními stroji.

více

Technická kontrola kvality

Klademe velký důraz na kvalitu výroby. K tomu využíváme měření na optickém měřidle Keyence IM 6600.

ZNAČENÍ

Zajišťujeme průmyslové značení výrobků a dílů laserem. Laserujeme do všech kovových materiálů.

DROBNÁ MONTÁŽ

Zajišťujeme drobnou montáž i pro velké série výrobků.

POVRCHOVÉ ÚPRAVY

Díky našim kooperujícím dodavatelům zajišťujeme povrchové úpravy na námi vyráběné výrobky dle požadavků zákazníka.

Systém kvality a řízení

V roce 2004 jsme zavedli systém řízení jakosti podle normy ISO 9001. Od roku 2007 do roku 2010, byla naše firma certifikována navíc i dle norem ISO/TS 16949 a ISO 14001. Tyto certifikace jsme se vzhledem k úspoře nákladů rozhodli v roce 2010 neobnovovat a recertifikovat firmu pouze dle ISO 9001. Naše firma má i nadále požadavky norem ISO/TS 16949 a ISO 14001 zapracované v systému a je schopna je plnit. Od roku 2011 máme zavedený informační ERP systém SAP Business One, který nám pomáhá lépe a rychleji vyhovět požadavkům našich zákazníků. Systém mimo jiné umožňuje řízení firmy a výroby v reálném čase, za pomoci odvádění výroby pomocí čárových kódů a terminálů umístěných přímo ve výrobě.

Naši klienti