Technologická zařízení z plastů

Naše produkce - plastové nádrže, zásobníky, potrubí

Dodáváme jednotlivé komponenty i kompletní zařízení, vyrobené převážně z plastů, pro použití v korozívním prostředí. Podrobnosti hledejte na stránce Produkce.

Tým našich odborníků pracuje komplexně od technického řešení, přes výrobu a montáž konkrétního zařízení, až po následný servis. Při návrhu technologických řešení pro čištění odpadních vod a plynů spolupracujeme s odbornými pracovišti a to nám umožňuje plnit i velmi náročné požadavky zákazníků. Technologická zařízení dodávaná naší firmou splňují náročné požadavky "BAT" technologií.

Mezi nejžádanější produkty z našeho sortimentu patří plastové nádrže na odpadní nebo upravenou vodu.

Seznamte se s naší kompletní nabídkou. Jsme připraveni splnit i ty nejnáročnější požadavky. Napište nám, nebo zavolejte.
S radostí Vám pomůžeme, poradíme, či navrhneme řešení. Předem Vám děkujeme za projevenou důvěru.

Věříme v kvalitu

AVT, s.r.o. je v České republice jednou z nejvýznamnějších firem v oblasti výroby technologických zařízení z plastů. Na trhu působíme již od roku 1991 a po celou dobu je pro nás hlavním kritériem spokojenost zákazníků.

Věříme v kvalitu našich výrobků. Každé zařízení konstrukčně řešíme přesně k danému účelu. Právě individuální přístup a využití nejnovějších výrobních technologií zaručují ty nejlepší užitné vlastnosti výrobku při zachování dobré ceny.

Celá naše činnost je podrobena certifikovanému systému řízení jakosti podle normy ISO 9001:2000.

Všechny procesy svařování se řídí podle ČSN EN ISO 3834.

netfirmy.cz - ověřená firmaNový informační systém AVT je spolufinancován z fondu EU.

EU - fond pro reg. rozvoj

ABC instalatéři Vám nabízí profesionální a cenově dostupné čištění odpadů. Montované rodinné domy a dřevostavby se zárukou kvality.