AZ-Bazény.cz - vše, co potřebujete vědět o bazénech

Vítejte ve světě bazénů


Nadzemní bazény

Jaké typy nadzemních bazénů nejčastěji najdeme na českých zahradách? Jaké výhody přináší pořízení nadzemního bazénu? Největší výhodou je bezesporu cena přístupná opravdu všem. Nadzemní bazény lze pořídit v setu i s filtrací za pár tisíc korun. Dalším plusem je jednoduchá a nenáročná instalace, bez nutnosti zásadních terénních úprav, nebo výkopových prací.

Miami

Zapuštěné bazény

Plastové bazény, plechové bazény a fóliové bazény. Jaké jsou jejich výhody a nevýhody, jaký bazén bude nejvhodnější právě pro Vás?


Údržba bazénů

Průzračně čistá voda je snem každého majitele bazénu. Aby se křišťálová oáza neproměnila v páchnoucí břečku, musíme věnovat pravidelnou péči údržbě. Poradíme Vám jak na to.

Možné problémy a jejich odstranění

Trápí Vás zakalená voda, zelené řasy nebo různě zbarvená voda ve vašem bazénu?Nevíte jakou chemii použít a v jaké míře? Hledáte informace o pH vody? Poradíme Vám jak zpět získáte křišťálově průzračnou oázu.

Firmy ve Vašem okolí

Nevíte na koho se obrátit s dotazem, nevíte kdo Vám bazén postaví, nevíte kde koupit bazénové příslušenství, nebo bazénovou chemii? Přinášíme Vám přehledný katalog prodejců a výrobců bazénů řazených podle krajů.

Půjčky nejen na bazény

Toužíte po bazénu, ale nedostává se Vám financí? Zažádejte si jednoduše o půjčku přes internet. Vše je rychlé, pohodlné a výhodné.

AZ-Bazény.cz - Informační web o bazénech a všeho kolem.
© 2007-2024 Sialini.cz - Všechna práva vyhrazena
Podmínky použití a ochrana osobních údajů