Plány pro budoucnost, vědu a vývoj

Audi se pevně zavázalo k udržitelnosti a vývoji elektrických vozidel. Společnost si stanovila cíl, že do roku 2025 bude 30 % jejího prodeje tvořit elektrická vozidla, a k dosažení tohoto cíle značně investuje do výzkumu a vývoje . Kromě toho má Audi v plánu uvést v nadcházejících letech několik nových elektrických modelů, včetně e-tron GT a Q4 e-tron . Tyto snahy demonstrují odhodlání Audi snižovat svou uhlíkovou stopu a poskytovat spotřebitelům možnosti dopravy šetrné k životnímu prostředí.

Audi také hodně investuje do vývoje technologie autonomního řízení. Společnost má v plánu uvést na trh autonomní vozidlo úrovně 3, Audi A8, které bude schopné v určitých situacích řídit samo . Audi navíc investuje do výzkumu a vývoje s cílem vytvořit ještě pokročilejší systémy autonomního řízení, které by mohly potenciálně způsobit revoluci v automobilovém průmyslu . Tyto snahy demonstrují odhodlání Audi k inovacím a udržení se v popředí automobilových technologií.

Audi má za sebou dlouhou historii úspěchu v automobilovém průmyslu, ale šéf společnosti připustil, že v posledních letech zaostává za svými konkurenty . Audi však plánuje uvést na trh nové platformy a sportovní modely RS, které, jak doufá, přinesou větší úspěch . Celkově zůstává Audi respektovanou a obdivovanou značkou v automobilovém průmyslu, která je známá svými vysoce kvalitními, luxusními vozidly . Díky svému trvalému závazku k udržitelnosti a inovacím má Audi dobrou pozici pro budoucí úspěch.