Provoz bez omezení

 při dodržení doporučených hygienických podmínek

 

 

 

NAŠE SPECIALIZACE

Nenabízíme jen produkty, nabízíme komplexní řešení, spolehlivé materiály, profesionální poradenství, rychlé dodávky.   Naše síla je v řešení detailů, správně řešené detaily předurčují dobrý výsledek a spolu s kvalitní prací záručují dlouhověkost díla.

PROČ SPOLUPRACOVAT S B-PORTEM?

Všem, kteří na nás spoléhají nabízíme špičkové služby, širokou nabídku produktů, informace o aktuálním vývoji trhu a o novinkách, maximum produktů skladem a odborný, osobní přístup našeho personálu.

Společnost B-port s.r.o. je specializovaný prodejce materiálů stavební chemie pro pokládku obkladů a dlažeb, přípravu a vyrovnání podkladů, spárování, sanaci betonu, sanaci vlhkého zdiva, hydroizolace, dekorační úpravy stěn a fasád, zateplovací systém, kročejovou izolaci, ukončovacích profilů a dalších doplňkových produktů.

Reference od zákazníků

ODBORNÝ TECHNICKÝ SERVIS

MĚŘENÍ VLHKOSTI KARBIDOVOU METODOU

OD ROKU 1994 SE V OBORU VZDĚLÁVÁME

Hledáte komplexní poradenství od profesionálů?

Nenabízíme jen produkty,
nabízíme komplexní řešení.

Spolehlivé materiály, profesionální poradenství, kvalitní práce záruka dlouhověkosti.

O NÁS

Na tuzemském  trhu působíme již více jak dvacet let, ale naše zkušenosti s prodejem stavební chemie sahají hlouběji do minulosti, což nás opravňuje k tvrzení, že svým zákazníkům poskytujeme kvalifikovaný a profesionální servis v této oblasti. Pro ty, když nemají jasnou představu co se vlastně skrývá pod pojmem stavební chemie uvádíme několik příkladů:

  • lepicí tmely a spárovací hmoty
  • sanace betonových konstrukcí
  • sanace vlhhého zdiva
  • hydroizolační stěrky
  • těsnící tmely
  • samonivelační a vyrovnávací malty
  • atd.

VÍCE O NÁS