Ponořte se do světa nekonečných možností


- Jediný originál od roku 1991 -

NIVEKO Motion Pool

Nastal čas překročit hranice běžných bazénů a otevřít dveře do nové éry bazénového světa. Naše vize je jasná - multifunkční bazén, který je flexibilní pro každého člena rodiny a zároveň výjimečný, technologicky vyspělý produkt s nadčasovým designem.
 
Objevte Motion Pool

Nechejte se unášet klidem nekonečné vodní hladiny

Opusťte každodenní shon a vydejte se vstříc vodnímu elementu v jeho ryzí formě. Roky zkušeností a know-how sladěné v harmonii s nejmodernějšími technologiemi vám přinesou neopakovatelný zážitek.
Vydejte se s námi cestou NIVEKA

Chováme se zodpovědně

Zodpovědnost vůči zákazníkům, partnerům i zaměstnancům je základním stavebním kamenem NIVEKA. Stejně tak je nám závazkem dlouhodobě udržitelný růst a ekologicky šetrná výroba.

Jednáme lidsky

Lidské jednání a vzájemná důvěra tvoří pevné pouto, díky kterému můžeme jako tým dosahovat nových úspěchů, překračovat limity a proměnit vaši vizi v realitu.

Sdílíme emoce

Díky bazénům NIVEKO si můžete naplno vychutnat každý moment s vašimi blízkými. Zažijte nezapomenutelné chvíle relaxu a pohody, které vás přenesou do světa zábavy a odpočinku.

nPooL Planner

Konfigurátor bazénu nPooL planner vám otevře cestu k novým zážitkům

konfigurovat bazén

Nechte se
inspirovat

Rodina Veenendaal
Tato nádherná vila byla navržena s důrazem na každý detail. Prolnutím precizní kombinace materiálů, tvarů a barev vznikl moderní dům, který nejenže vyzařuje eleganci, ale taky poskytuje pohodlné zázemí pro život. Bazén NIVEKO zvedá tuto vilu na novou úroveň luxusu. Skvěle propojený s architekturou domu není pouze vodním prvkem, ale spíše synonymem pro dokonalou kombinaci elegance a moderního designu.
Typ Skimmer Top Level
Země Holandsko
Partner INTERHIVA B.V.
prohlédnout projekt
Rodina Veenendaal

Inovativní a ekologické řešení

Nový ONLINE NIVEKO katalog. Dostupný odkudkoliv, snadný ke sdílení.
Prohlížet katalog

Dopřejte si novou úroveň pohodlí a uživatelského komfortu s mobilní aplikací nPooL control