Plovoucí podlahy,dřevěné podlahy,parkety,podlahové krytiny,PVC

 

Společnost B+B podlahy s.r.o. Hradec Králové je specialistou na veškeré podlahové krytiny. Jsme členy obchodní sítě 1Floor - Centrum podlah. Vyberete si u nás plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné, korkové či vinylové), parkety, dřevěné podlahy, PVC, Marmoleum, koberce a další podlahové krytiny a mi provedeme jejich odbornou montáž (certifikáty). Prodáváme a zajišťujeme servis brusek na podlahy od firem Bona či Lägler. Můžete využít našich služeb jako je broušení (renovace) parket, půjčovna brusek na parkety a podlahy. Zajistíme zkrátka vše.

Ne náhodou je naše motto: B+B podlahy - bez prachu a námahy

Navštivte naši vzorkovou prodejnu, kde si  na ploše cca 100 m2 můžete prohlédnout okolo 1000 vzorků různých podlahovin.

     

 

Výběr z naší nabídky podlahových krytin a služeb

Plovoucí podlahy

Plovoucí podlahy  jsou oblíbeným typem podlahových krytin vhodným do všech interiérů. Pojem "plovoucí" vychází z faktu, že podlaha není pevně přichycena k podkladu a má možnost se volně rozpínat. Více informací naleznete na stránce plovoucí podlahy.

Laminátové plovoucí podlahy

Laminátové plovoucí podlahy se díky vysoké odolností hodí do míst s vysokou zátěží a hustým provozem, jako jsou například chodby, kuchyně či kancelářské prostory. Výhodou laminátových podlah je i odolnost proti slunečnímu záření. Více se o laminátových podlahách dozvíte na stránce laminátové plovoucí podlahy.

Korkové plovoucí podlahy

Korkové plovoucí podlahy jsou velmi specifickým druhem podlahových krytin. Korek působí jako měkký a teplý materiál, je však o něco náročnější na údržbu než tomu je u jiných podlah. Korkové podlahy jsou ekologické a hodí se zejména do ložnic. Více se o korkových podlahách dozvíte na stránce korkové plovoucí podlahy.

Dřevěné plovoucí podlahy

Dřevěné plovoucí podlahy jsou příjemné na pohled a nabízejí možnost výběru z velkého množství materiálů. V porovnání s laminátem však nejsou tolik odolné a jsou více náročné na prostředí. Není vhodné jejich umístění ve vlhkých místnostech. Další informace o dřevěných podlahách najdete na stránce dřevěné plovoucí podlahy.

Čištění a údržba podlahových krytin

Aby vaše podlaha vždy vypadala jako nová máme pro vás v sortimentu připraveno mnoho čistících prostředků speciálně určených k čištění podlah. V sortimentu najdete mimo jiné i Bona mop či revoluční a dokonalejší Bona spray ( sprej ) Mop, který se stal vítězem I-testu. Více o tomto výrobku v článku Bona spray mop. V současnosti nabízíme úplnou NOVINKU - Bona Spray Mop Motion , s novu technologií využívající sonického pohybu, pro ještě rychlejší a kvalitnější úklid. Navštivte náš E-shop.

Robotické vysavače

Zcela revoluční zcela automatické a inteligentní robotické vysavače iRobot, které najdete v našem sortimentu změní díky svým schopnostem a dnes již i příznivé ceně zcela váš pohled na úklid podlahových krytin. Přesvěčte se sami a prohlédněte si kompletní sortiment robotických vysavačů.

Pokládka plovoucích podlah

Pokládka plovoucích podlah není pro šikovného domácího kutila problém, přesto je lepší zvolit pokládku od renomované firmy. Podkladový povrch musí být totiž dokonale rovný, povolená je jen minimální nerovnost . Více se o pokládce dozvíte na stránce pokládka plovoucí podlahy.

Google+

Změna provozu prodejny

Vážení zákazníci.

Dovolujeme si Vás upozornit na změnu provozní doby. Otevřeno Po - Pá  8:00 - 12:00 a 13:00 - 15:30 hodin. Případně po telefonické domluvě.

Děkujeme za pochopení.

Za B+B podlahy Josef Bůžek.

Kde jsem: B+B podlahy

Rychlý kontakt

Bratří Štefanů 902/71
500 03 Hradec Králové 3

Tel.:  +420 495 401 091
Fax:  +420 495 401 092

E-mail: info@bbpodlahy.cz
GPS: 50°13'5"N, 15°52'49"E

Pracovní doba
Po-Čt: 8:00 - 17:00 hodin
Pá: 8:00 - 15:30
polední přestávka
12:00 - 13:00 hod.

Sídlo firmy na mapě

Sídlo firmy na mapě