BcD Clinic - Praha 4
Klinika estetické a cévní medicíny

BcD Clinic je špičkovým pracovištěm se specializací na oblast estetické dermatologie, flebologie – léčbu a vyšetření křečových žil a miniinvazivní plastickou chirurgii. Tým se skládá ze zkušených lékařů s více než 15 lety praxe v oboru.

Více o klinice

TOP zákroky

Jedinečná bodová technika prodloužené hydratace pleti.

Jedinečná bodová technika prodloužené hydratace pleti.

Naše zákroky

Naše zákroky

Odstranění žilek laserem

Odstranění žilek laserem

Pavoučkové žilky se vyskytují většinou na obličeji nebo v dekoltu. Příčina může být slunění, tlak od brýlí, drobné zranění. Pro klienty jsou rušivé esteticky.


Zákrok: Špičkovým cévním laserem NdYAG lze odstanit žilky do průměru 1 mm. Paprsek laseru pronikne do kůže, aniž by poškodil povrch, cévka se teplem stáhne a postupně rozpadne.

Naše zákroky

Výplň hřbetů rukou - Před a Po zákroku - BcD clinic Praha

Výplň hřbetů rukou

Pod tenčí pokožkou na hřbetech rukou jsou zvýrazněné kůstky a žíly. Navíc je tento typ pokožky méně odolný.


Přiměření množství kyseliny hyaluronové vytvoří „boosting efekt“ - vyplnění objemu. Povrch je jemnější, pokožka se současně hydratuje a zvýší se její pružnost.


Naše zákroky

Zákrok Anti-aging rtů - foto PŘED a PO zákroku

Anti-aging rtů

Jemné rýhy na povrchu, neostrou hranici kontur a mírnou ztrátu objemu rtů lze ošetřit nezasíťovanou kyselinou hyaluronovou, která nezvětšuje objem rtů. Zákrok se provádí tenkou kanylou těsně pod povrchem rtů. Červeň rtů se vypne a vyhladí, pokožka hydratací získá zpět svou elasticitu a odolnost.

Naše zákroky

Zákrok - Mimické vrásky kolem očí - fotogalerie PŘED a PO zákroku - odstranění vrásek

Mimické vrásky kolem očí

Vějířkovité vrásky kol očí můžeme pozorovat mezi prvními. Vznikají pohyby mimických svalů při úsměvu. Postupně ale zůstávají trvale, protože pokožka je zde tenčí a málo odolná proti zevnímu prostředí, hlavně nadměrnému slunění.


Zákrok: Malé množství botulu zmírní mimiku svalů a zpomalí tak prohlubování vrásek. Proto je v malé dávce oblíben i u mladších pacientek, zvláště před létem.

Naše zákroky

Refresh rtů

Refresh rtů

Přirozeným stárnutím ztrácejí rty svou plnost, jsou povadlé a ztenčují se.


Zákrok: středně zasíťovaná kyselina hyaluronová se zvýšenou hydratací vypne povrch rtů, zpevní kontury a zjemní drobné vrásky kol úst. Cílem ošetření je udržet rty hladké a plné

Naše zákroky

Obrázek zákroku: Mikrojehličková radiofrekvence – kolena

Mikrojehličková radiofrekvence – kolena

Pokožka nad koleny je díky ohybům silně zatěžovaná, postupně ztrácí svou elasticitu.  Zůstává uvolněná s nahromaděnými rýhami na povrchu.


Zákrok: Mikrojehličková radiofrekvence do hloubky 4 mm.Hloubkovým  prohřátím se stáhnou kolagenní vlákna, zvýší pružnost pokožky a vypne povrch. Proces remodelace trvá 2-3 měsíce.

Naše zákroky

Zákrok Výplň vrásek krku - foto PŘED a PO zákroku

Výplň vrásek krku

Pokožka v oblasti krku je velmi tenká, proto rychle stárne. Příčné rýhy tzv. „Venušiny kruhy“ se prohlubují, povrch se řasí a povoluje.


Zákrok: Kalcium hydroxyapatit je výplň, která nejen vyrovnává vrásky, ale v podkoží aktivuje kolagen pracuje a vytvoří zpevňující biologickou výztuhu. Výplň byla provedena tenkou kanylou po lokálním znecitlivění.

Naše zákroky

Zákrok Vyzdvižení ústních koutků - foto PŘED a PO zákroku

Vyzdvižení ústních koutků

Rýhy směrem od ústních koutků k bradě se nazývají „marionety“. Začínají být viditelné od 40.roku a postupně se prohlubují. Mění výraz obličeje, většinou působí naštvaně nebo unaveně.


Zákrok: výplně silně zasíťovanou kyselinou hyaluronovou vyrovná propady a lehce zvedne ústní koutky. Obličej získá pozitivní výraz.

Přijďte na nezávaznou konzultaci

Zavolejte nám

606 048 188

Napište nám