Úvod

Zvažujete možnosti bělení zubů a jediné co vás zatím odrazuje jsou vysoké finanční nároky? Naštěstí dnes už existuje řada přípravků pro bělení zubů doma.

Ano, současná společnost je velmi kritická, co se vzhledu týká a jedním z ideálů krásy je zářivě bílý úsměv. A není se čemu divit, vždyť jednou z prvních věcí, které si na druhém člověku všimneme, je úsměv.
Opravdu nepůsobí hezky úsměv plný nažloutlých zubů. Oproti tomu zuby jako perličky vypadají skvěle a zvedají sebevědomí i jejich nositeli. Jenže téměř nikdo z nás se s takovým úsměvem nerodí. Existuje zde však velké množství metod bělení zubů. Bělit zuby si můžeme jak sami doma, tak nám je může vybělit náš zubař přímo v ordinaci.

Jak na bělení zubů?

Jak bylo již výše řečeno, vybělit si zuby může každý doma sám. A to efektivně a za přijatelnou cenu. Jaké jsou možnosti? Bělící pastybělící pásky, nosiče s bělícím gelem.

Všechny tyto přípravky obsahují peroxid, který má bělící účinky. Aplikace přípravků je jednoduchá a účinná. Bělení zubů u lékaře je finančně náročnější. Váš zubař vám na zuby nanese silně koncentrovaný peroxid vodíku, který je pak aktivován pomocí plazmové lampy, laseru či polymerační halogenové lampy. Celý proces bělení zubů trvá přibližně 90 minut.

Bělení zubů doma pomocí bělícího gelu


Přečtěte si: