VINTAGE KOLEKCE!
JARNÍ KOLEKCE!
Nová prodejna BRNO
MEGA SLEVY!
Nové zboží NASKLADNĚNO!
Slevy
Zimní bundy a kožichy
Nový rok
Vánoční
Nová prodejna Jánská
Hrome blesku
Nové svetry

Více jak

50

Prodejen

Více jak

1 mil.

Zákazníků

Více jak

20 let

Na trhu

Co v bellitexu nakoupíte?

Kalhoty

Kalhoty

Bundy

Bundy

Sukně

Sukně

Lodičky

Lodičky

Odhalte příběh BELLITEXU

Konečně second hand s tradicí a prvotřídní kvalitou

Cítili jsme potřebu dělat něco smysluplného, prostě něco víc. A tak před 20 lety vznikl první obchod. No nebylo to lehké, co Vám budeme povídat. První kousky oblečení jsme sami poctivě třídili v Třebíči v jedné malinké místnosti. Ale DNES zboží důkladně třídíme na vlastní třídírně, kde denně zpracujeme až okolo 50 tun textilu. Máme pro Vás vybudovanou největší síť prodejen second hand oblečení a módních doplňků v České republice, které vozíme z Německa, Rakouska a Turecka. Prodáváme jen I. jakost.

Co je pro nás nezbytně důležité, vracíme oděvy zpět do oběhu, jinak by se z nich stal odpad. Veškeré zboží 100% recyklujeme, co se neprodá u nás, exportujeme do dalších zemí. Na více jak 50 prodejnách nakoupíte oblečení běžné spotřeby, ale i značkové kousky dostupné pro každého (Guess, Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger, Nike, Adidas, Philipp Plein, Desigual apod.). Děkujeme, že vracíte život použitým kouskům s námi!

Nenechte si nic utéct

sledujte naše sociální sítě

Projekt ,,Modernizace firemní identity společnosti Bellitex s.r.o.“ reg.č.: 0380001336, byl realizován za účelem tvorby nové firemní identity za finanční podpory Evropské unie z Národního plánu obnovy.

Financováno Evropskou unií
Národní plán obnovy
Ministerstvi kultury